ZBOG BEGUNCA NAM GRCI SKIDAJU TABLICE: Makedonac pobegao iz grčkog zatvora, a policija proverava strana vozila

Autor: Republika

Svet

13.06.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je srpske turiste u Grčkoj šokirala i zabrinula vest da će policija skidati tablice svakome ko se nepropisno parkira, saznajemo da je razlog ove stroge kazne za vozače zapravo potraga za Makedoncem koji je prošle nedelje pobegao iz zatvora u Sani Biču.

RepublikaFoto: Tanjug

Naime, kod mesta Sani Bič na Kasandri u Grčkoj nalazi se zatvor, iz kojeg je pre sedam dana pobegao jedan Makedonac. Iz tog razloga, policija u svim turističkim mestima, posebno na Halkidikiju, traga za beguncem.

Policija zaustavlja i pretresa sve makedonske, bugarske i srpske automobile, a svako ko napravi prekršaj završava bez tablica.

Policija zaustavlja i pretresa sve makedonske, bugarske i srpske automobile

- Policija sumnja da se begunac nalazi među turistima i da se još uvek krije u Grčkoj u nekom turističkom mestu. Zato saobraćajci kažnjavaju skidanjem tablica. Specijalci presreću sve sumnjive automobile i odvode ih na prepoznavanje lica - kaže naš izvor.

Podsećamo, grčka saobraćajna policija je samo u Polihronu na Kasandri tokom vikenda skinula tablice sa čak 50 nepropisno parkiranih srpskih automobila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading