VRELA AKCIJA IH KOŠTALA HAPŠENJA! Par se OPASNO zaneo u TRŽNOM CENTRU: Muškarac bio samo u čarapama, a žena...

Autor:

Svet

26.03.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goli muškarac, koji je bio samo u čarapama, i žena smeštena u ćošku toaleta, izazvali su burne reakcije među prisutnima.

VRELA AKCIJA IH KOŠTALA HAPŠENJA! Par se OPASNO zaneo u TRŽNOM CENTRU: Muškarac bio samo u čarapama, a žena...

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Kupci u tržnom centru u Kvinslendu su doživeli pravi šok kada su se susreli sa neobičnom situacijom u toaletu za osobe sa invaliditetom. Naime, par je uhvaćen u intimnom odnosu iza staklenih vrata, ostavljajući prisutne potpuno zatečene.

Šokirani kupci i reakcije na društvenim mrežama

Goli muškarac, koji je bio samo u čarapama, i žena smeštena u ćošku toaleta, izazvali su burne reakcije među prisutnima.

Eksplicitan snimak ovog neobičnog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući lavinu komentara. Dok su se pojedinci našalili na račun akcije para, drugi su izrazili zabrinutost zbog toga što toalet za osobe sa invaliditetom ima delimično providna vrata.


Reakcija menadžera tržnog centra

Kao odgovor na ovaj neobičan događaj, menadžer tržnog centra je izjavio da je lokalna policija odmah obaveštena o incidentu. Ova situacija definitivno je izazvala burne reakcije među posetiocima tržnog centra, ostavljajući mnoge u šoku i zabezeknutosti.

Ovaj neobičan incident sigurno će dugo biti tema razgovora među posetiocima tržnog centra, a ostaje da se vidi kako će nadležne institucije reagovati na ovaj događaj.

NEDAVNA KRAĐA U TRŽNOM CENTRU

Policijski službenici Policijske stanice Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju uhapšene J.S. (rođene 1993. godine) zbog izvršenja tri krivična dela krađe iz člana 203. Krivičnog zakonika.

Osumnjičenoj je stavljeno na teret da je tokom meseca maja 2023. godine iz prodavnica "Lindex" u tržnim centrima "Merkator", "Ada mall" i "Rajićeva" otuđila stvari u ukupnoj vrednosti od oko 145.000,00 dinara. Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnih dela koja su zabeležena i video snimcima, a imajući u vidu da je reč o licu koje je ranije osuđeno za isto krivično delo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading