SAMU SEBE PROZIVA ZBOG KILAŽE! Zorica Brunclik donela šok odluku! Evo šta godinama ne može da reši! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kad stane ispred ogledala nije zadovoljna onim što vidi.

SAMU SEBE PROZIVA ZBOG KILAŽE! Zorica Brunclik donela šok odluku! Evo šta godinama ne može da reši! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Zorica Brunclik sebe naziva debelom zato što tvrdi da nikada nije zadovoljna svojom kilažom. Ona kaže da je iskrena i da ima realnu sliku o sebi, a nedavno je pored jubileja koji je vezan za njenu dugogodišnju karijeru, najavila i svadbu.

Foto: ATAImages

Zorica Brunclik i Kemiš

 

U svom životu kad sam bila najmršavija mislila sam da sam debela. Nisam nikada ustala i rekla „E, Zorice, alal ti vera, ovo je tvoja idealna kilaža“, uvek je tu bilo viška. Ta se brojka kretala da kada sam imala manje nego što bi možda trebalo da imam ja sam uvek želela još malo manje, bar 2-3 kila. Kad sam imala normalnu kilažu tada sam tek govorila da sam debela. I to je tako išlo, a sad kad imam 20 viška ponašam se kao kada su bila ta 3 do 4 više. Eto, to još nisam ostvarila, da budem zadovoljna - rekla je pevačica za Grand, pa je potom dodala:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik

 

- I kada bih htela da krenem na neku radikalnu dijetu u ovim godinama vas prvo pitaju kako ste, da li ste dobro. Ja uvek pitam a što, jer pomislim kako li to izgledam. Kada bih baš krenula da mršavim rekli bi „ova je gotova, ova ima još 2 kupanja i to je to“. Tako da ne smeš ni da smršaš.

Brunclikova je otkrila da još uvek razmišlja na koji način da iznenadi Kemiša povodom 40 godina braka, a nema sumnje da će popularni par organizovati gala proslavu.

- Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji – zaključila je Zorica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading