MAJKA MONSTRUM OTIŠLA NA ODMOR, OSTAVILA ĆERKICU DA UMRE OD GLADI! Devojčica nije napunila ni DVE godine, OVAKO su joj PRESUDILI za zločin!

Autor:

Svet

20.03.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena presuda na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode izazvala je različite reakcije u javnosti, ali sudija je bio neumoljiv u svojoj presudi.

MAJKA MONSTRUM OTIŠLA NA ODMOR, OSTAVILA ĆERKICU DA UMRE OD GLADI! Devojčica nije napunila ni DVE godine, OVAKO su joj PRESUDILI za zločin!

Foto: Tanjug/AP

Prošlog leta, u Klivlendu, Ohajo, dogodila se tragična smrt 16-mesečne devojčice, koja je ostavila javnost u šoku.

Majka Kristel Kandelario (32) je osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode nakon što je priznala krivicu za teško ubistvo i ugrožavanje dece. Tokom suđenja otkriveni su potresni detalji ovog slučaja koji je potresao celu zajednicu, prenosi Telegraf.

Odlazak na odmor

Vlasti su saopštile da je Kristel ostavila svoju ćerku, Džejlin, samu u ogradici za bebe u njihovom domu u Klivlendu i otišla na odmor u Detroit i Portoriko na čak 10 dana. Kada se vratila kući, pronašla je devojčicu kako ne diše i odmah pozvala hitnu pomoć. Nažalost, medicinski timovi nisu uspeli da spasu malu Džejlin, koja je preminula od gladi i teške dehidracije.

Suđenje i presuda

Sudija Okružnog suda Brendan Šihan je tokom suđenja istakao da je Kristel počinila "krajnju izdaju" ostavljajući svoju ćerku samu bez hrane. Njena presuda na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode izazvala je različite reakcije u javnosti, ali sudija je bio neumoljiv u svojoj presudi, ističući da je to primeren kazneni postupak za ovakav zločin.

Borba sa mentalnim zdravljem

Kristel Kandelario je tokom suđenja istakla da se borila sa depresijom i drugim problemima mentalnog zdravlja. Njene reči o tome kako je patila i kroz šta je prolazila nisu naišle na razumevanje sudije, ali su dodatno naglasile složenost ove tužne priče. Kandelario je izrazila kajanje i izjavila da se svakodnevno moli za oproštaj, ističući da ne pokušava da opravda svoje postupke.


Ova tužna priča iz Ohaja ostavlja dubok trag i podseća nas na važnost pružanja podrške osobama koje se bore sa mentalnim zdravljem, kao i na neophodnost pažljivog pristupa u zaštiti dece od strane roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading