"MEGAN MARKL DOMINIRA NAD SLABIM HARIJEM" Kraljevski biograf izneo šokantne tvrdnje, otkrila šta je "jabuka razdora" Vilijama i njegovog brata

Autor:

Svet

18.03.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorka je uporedila situacije kraljeva Edvarda i Džordža sa nesuglasicama između princa Vilijama i princa Harija.

"MEGAN MARKL DOMINIRA NAD SLABIM HARIJEM" Kraljevski biograf izneo šokantne tvrdnje, otkrila šta je "jabuka razdora" Vilijama i njegovog brata

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa je narcis koji kontroliše i dominira nad slabim princem Harijem, tvrdi biograf članova britanske kraljevske porodice, Sali Bedel Smit.

U svojoj novoj knjizi "Džordž VI i Elizabet: Brak koji je spasio monarhiju", Bedel Smit je uporedila Megan sa Amerikankom, Volis Smit, zbog koje je kralj Edvard VIII abdicirao 1936. jer nije mogao da oženi dvostruko razvedenu Smit, piše Tajms.

Edvarda je potom nasledio Džordž VI, otac kraljice Elizabete II, a kraljevska porodica mu nikad nije oprostila abdikaciju, koju su, prema Bedel Smit, smatrali izdajom.

Autorka je uporedila situacije kraljeva Edvarda i Džordža sa nesuglasicama između princa Vilijama i princa Harija i istakla da se u oba slučaja "pojavila Amerikanka koja je promenila dinamiku". Megan se navodno sukobila sa Vilijamom nakon što se udala za Harija 2018. godine.

Foto: Tanjug/AP

 

- U nekim aspektima Megan i vojvotkinja od Vindzora, Volis Smit, imaju slične kvalitete: veoma narcisoidne, kontrolišu i dominiraju. A ako pročitate Davidova (Edvardova) pisma njegovoj prethodnoj ljubavnici možete videti koliko je bio slab i koliko mu je bila potrebna dominantna žena, a Hari je donekle isti - tvrdi Bedel Smit.

Tajms navodi da je odnos između Vilijama i Harija ozbiljno zategnut, jer su navodno odbili da se pojave zajedno na dodeli nagrada u čast princeze Dajane prethodne nedelje. Džordž i Edvard su, kao Vilijam i Hari jedno vreme bili bliski, ali su odnosi između njih zahladneli nakon abdikacije i navodne povezanosti Edvarda i Volis sa nacistima, kaže biograf.

- Drugačije je. Hari nikada neće biti kralj. Ali mislim da postoje slična osećanja izdaje koja su dovela do toga da je Vilijam posebno besan na svog brata, sa dobrim razlogom - rekla je američka autorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading