STRAVA I UŽAS! CIREN BRUTALNO UBIO JOŠ JEDNU DEVOJKU ČIM SE VRATIO S FRONTA: Amnestiran zbog odlaska da ratuje u Ukrajini, ali to je bila KOBNA ODLUKA!

Autor:

Svet

04.03.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica koji je bio pomilovan zbog odlaska na ukrajinski front, sada je uhapšen u vezi s brutalnom likvidacijom devojke ubrzo nakon povratka sa ratišta. Ovaj zločin ponovo pokreće kontroverzu oko odluke o pomilovanju i postavlja pitanja o propustima u praćenju ovakvih osoba po njihovom povratku u društvo.

STRAVA I UŽAS! CIREN BRUTALNO UBIO JOŠ JEDNU DEVOJKU ČIM SE VRATIO S FRONTA: Amnestiran zbog odlaska da ratuje u Ukrajini, ali to je bila KOBNA ODLUKA!

Foto: Credit: Chita.ru / WillWest News / Profimedia

Ciren-Dorži Cirenžapov (42), koji je ranije osuđen za ubistvo i rasparčavanje tela Ekaterine Skvorcove (18), nakon šestomesečnog boravka na frontu i oslobođenja od vojne dužnosti, ubio je devojku (22) u sibirskom selu Ugdan.

Policija nije imenovala žrtvu.

Foto: Credit: Not supplied / WillWest News / Profimedia

 

Stravičan prizor videla i deca

Okružni sud u Čiti osudio je ranije Cirenžapova na 14 godina zatvora u strogom režimu, međutim, monstrum se nalazio među hiljadama ubica i silovatelja i okorelih kriminalaca koji su pušteni u rusko društvo nakon što su odslužili mandat u vojsci.

Detalji monstruoznog ubistva Ekaterine Skvorcove, koja je radila kako konobarica u striptiz klubu, lede krv u žilama. Cirenžapov je najpre bacio deo Ekaterininog raskomadanog tela u lokalnu reku. Zatim je pio celu noć i sledećeg dana bacio njenu odsečenu glavu zajedno sa ostalim delovima tela i krvlju umrljanu odeću kroz prozor na 12. spratu njegovog iznajmljenog stana.

Stravičnu scenu videla su deca i tinejdžeri koji se igraju.

Majka žrtve Svetlana Skvorcova (48) morala je da identifikuje telo u mrtvačnici.

- Videla sam komade mesa na kolicima. Jedva sam stajala na nogama. Nisam razumela ni šta govore. Mogli su da je stave na sto i da prekriju delove tela čaršavom. Bilo je potpuno nehumano videti je ovakvu - navela je Skvorcova.

Svetlana i njen bivši suprug Igor platili su oko 250 evra da se telo sašije za sahranu.

Cirenžapov je odslužio manje od tri godine kad je oslobođen da se bori u Ukrajini. Drastična regrutacija počela je sredinom 2022. godine. Izveštaji pokazuju da je samo Vagner, ruska paravojna grupa koju je tada predvodio Jevgenij Prigožin, regrutovala 49.000 zatvorenika.

Ministarstvo odbrane Rusije sledilo je taj primer. Zatvorenicima su ponudili jednostavan dogovor koji je podrazumevao šest meseci na frontu nakon čega bi bili slobodni i dobili bonus od oko 1.000 evra.

Svi vojnici koji su pokušali da pobegnu ili su odbili naređenja su pogubljeni, piše Dejli mejl, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading