DOK SE MALA MEDLIN VODILA KAO NESTALA, NJEN UBICA RADIO U BARU U KOM SU JOJ VEČERALI RODITELJI! Detalji o misteriji njene SMRTI ne prestaju da potresaju javnost!

Autor:

Svet

01.03.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji tvrdnja da je Brukner navodno planirao da otme malu Medlin i proda je paru koji nije mogao da ima decu.

DOK SE MALA MEDLIN VODILA KAO NESTALA, NJEN UBICA RADIO U BARU U KOM SU JOJ VEČERALI RODITELJI! Detalji o  misteriji njene SMRTI ne prestaju da potresaju javnost!

Foto: German police, Twitter

Nemački državljanin Kristijan Brukner, osumnjičen za nestanak trogodišnje Medlin Meken, navodno je radio u tapas baru u portugalskom Algerveu gde su roditelji devojčice večerali u vreme kada je ona nestala.

Prema izvorima, Brukner je bio zaposlen u objektu gde su Kejt i Džeri Meken večerali sa prijateljima u noći kada je trogodišnjakinja nestala u maju 2007. godine.

Optužbe za seksualne zločine i planiranje otmice

Trenutno se Kristijan suočava sa suđenjem u Nemačkoj zbog optužbi za seksualne zločine koji nisu povezani sa slučajem nestanka male Medlin. Optužen je za pet seksualnih delikta koje je navodno počinio u Portugaliji između 2000. i 2007. godine, a koji nisu povezani sa nestankom devojčice. Osim toga, postoji tvrdnja da je Brukner navodno planirao da otme malu Medlin i proda je paru koji nije mogao da ima decu. Ken Ralfs (57) tvrdi da veruje da su Brukner i njegov saučesnik na kraju sproveli taj plan, otevši Medlin iz odmarališta, prenosi 24sedam.rs.

Nestanak Medlin Meken

Medlin Meken je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji bili na večeri sa prijateljima u blizini odmarališta Praja da Luz tokom porodičnog odmora. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a Brukner je ranije tvrdio da nije odgovoran za nestanak devojčice i pokušavao je da dokaže svoju nevinost. On je istakao da "nije ubica i da protiv njega nema dokaza, iako ceo svet u to veruje".

Ovaj slučaj ostaje i dalje misterija, dok se Kristijan Brukner suočava sa optužbama za druge zločine u Nemačkoj. Nestanak Medlin Meken i optužbe protiv Bruknera i dalje intrigiraju javnost i ostaju predmet pažnje medija širom sveta.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
pero

15.03.2024 18:44

koga kurac boli za nju ko da je ona bitnija od ukrainske ruske ili dece iz gaze