AMERIČKA ZASTAVA SE VIJORI U AVDEJEVKI! Više dobrovoljaca iz SAD na strani Rusije! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vil veruje da obični Amerikanci razumeju suštinu onoga što se dešava u Donbasu i šta brane stanovnici tog regiona.

AMERIČKA ZASTAVA SE VIJORI U AVDEJEVKI! Više dobrovoljaca iz SAD na strani Rusije! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/___Far_Away___

Više američkih dobrovoljaca učestvuje u borbama u Ukrajini, u redovima ruske vojske.

 

 

Jedan od njih je i Vil, koji je učestvovao u borbama za Avdajevku, a koji je bivši vojnik američke vojske i učesnik vojne operacije u Avganistanu.

On je pomogao u zauzimanju Avdejevke, a pripala mu je ta čast da okači američku zastavu na jednu od zgrada.

- Ovi momci su neverovatni ljudi. Ono što rade svaki dan je njihov posao. Ovo je neverovatno! Ponosan sam što sam ovde, ovde sam sa divnim ljudima! Moramo im pomoći - kaže Vil.

Vil veruje da obični Amerikanci razumeju suštinu onoga što se dešava u Donbasu i šta brane stanovnici tog regiona.

Ukrajinski izvori za praćenje i ruske paravojne javne stranice prate situaciju u području gde se odvijaju vojne operacije i izveštavaju o promenama na liniji fronta. U poslednja 24 sata, jedinice Oružanih snaga Rusije su potisnule formacije Oružanih snaga Ukrajine na četiri pravca odjednom.

Na Avdejevskom pravcu, jurišne grupe Oružanih snaga Rusije su potisnule odrede Oružanih snaga Ukrajine iz sela Lastočkino, Severnoje i Stepovoje. Rusi pokušavaju napredovati prema Orlovki, Tonenki i Berdičiju, dok se Ukrajinci trude da spreče to napredovanje.

Na frontu su trenutno borbe na život i smrt.

Na avdejevskom pravcu uništen je prvi američki tenk "Abrams" koji je ukrajinska vojska do sada dobro čuvala i nije ih koristila u borbama.

- Naša vojska je saopštila da je uništen prvi Abrams u području Avdejevke. Možda je to vozilo koje su Oružane snage Ukrajine prikazale u propagandnom videu, uoči oslobođenja Avdejevke. U to vreme vozilo su čuvali i nije slat na liniju razdvajanja - saopštio je savetnik šefa DNR, Jan Gagin.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading