KADIROV IZNEO DETALJE SASTANKA SA PUTINOM: Čečeni samo čekaju PRVO naređenje da pređu u zonu ''specijalnih operacija''! (FOTO)

Autor:

Svet

23.02.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider je istakao da Putinova podrška i pažnja predstavljaju izuzetno važne faktore za dalji razvoj Čečenije.

KADIROV IZNEO DETALJE SASTANKA SA PUTINOM: Čečeni samo čekaju PRVO naređenje da pređu u zonu ''specijalnih operacija''! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Danas je čečenski lider Ramzan Kadirov objavio da se sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Moskvi.

Kadirov je na svom Telegram kanalu izvestio javnost da je informisao predsednika Putina o najvažnijim oblastima razvoja Čečenske Republike. Posebno je istakao da je Putin bio zainteresovan za društveno-ekonomsku situaciju u regionu, kao i za razvojne planove za 2024. godinu, prenose RIA novosti.

Razgovor o vojnim operacijama

Kadirov je takođe istakao da je tokom sastanka sa Putinom razgovarao o borbenom statusu jedinica u zoni "specijalnih vojnih operacija" i uslovima službe. Takođe je naglasio punu spremnost rezervnih trupa da u svakom trenutku pređu u zonu "specijalnih operacija".

Putinova podrška i zahvalnost

Kadirov je preneo da je Putin visoko cenio doprinos čečenskih boraca tokom "specijalne vojne operacije" i izrazio zahvalnost i čestitke u vezi sa Danom branilaca otadžbine. Čečenski lider je istakao da Putinova podrška i pažnja predstavljaju izuzetno važne faktore za dalji razvoj Čečenije.

Plodonosni susreti sa Putinom

Kadirov je naglasio da svaki susret sa Putinom rezultira donošenjem odluka od velike važnosti za razvoj Čečenije. On je izrazio zahvalnost Putinu na izdvojenom vremenu, podršci i pažnji koju je posvetio čečenskom narodu.

Uz ove informacije, Kadirov je istakao da su susreti sa Putinom plodonosni i da je svaki od njih od velike važnosti za budućnost Čečenije. S obzirom na Putinovu podršku i interesovanje za razvoj Čečenske Republike, Kadirov je izrazio osećaj ponosa i zahvalnosti ka predsedniku Rusije.

 

(RIA novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading