PUTIN RUSIMA SAOPŠTIO UDARNE VESTI! U pitanju je bezbednost NACIJE!

Autor:

Svet

22.02.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest predstavlja značajan korak u jačanju vojne moći Rusije i predstavlja važan element u održavanju nacionalne bezbednosti.

PUTIN RUSIMA SAOPŠTIO UDARNE VESTI! U pitanju je bezbednost NACIJE!

Foto: Tanjug/Ap

Snabdevanje Oružanih snaga Rusije tenkovima, bespilotnim letelicama i drugim traženim naoružanjem značajno je poraslo poslednjih godina, kako je istaknuto u video poruci predsednika Rusije Vladimira Putina povodom Dana branioca otadžbine. Ova vest predstavlja značajan korak u jačanju vojne moći Rusije i predstavlja važan element u održavanju nacionalne bezbednosti.

Porast snabdevanja Oružanih snaga tenkovima, bespilotnim letelicama i drugim naprednim naoružanjem predstavlja snažnu poruku o sposobnosti Rusije da se nosi sa savremenim izazovima i pretnjama. Ovo je posebno značajno imajući u vidu dinamično geopolitičko okruženje i promene u prirodi savremenih sukoba, prenose Novosti online.

Unapređenje tehnoloških kapaciteta

Predsednik Putin je takođe istakao da je sledeći korak stvaranje perspektivnih modela i uvođenje veštačke inteligencije u vojnu sferu. Ovo naglašava težnju Rusije ka unapređenju tehnoloških kapaciteta i integraciji savremenih tehnoloških dostignuća u vojne operacije. Uvođenje veštačke inteligencije u vojne operacije predstavlja značajan korak ka modernizaciji vojske i prilagođavanju savremenim izazovima.

Spremnost za buduće izazove

Ova inicijativa naglašava spremnost Rusije da odgovori na buduće izazove i da se pozicionira kao zemlja sa visokim vojnim kapacitetima. Uvođenje veštačke inteligencije u vojne operacije takođe ukazuje na težnju ka efikasnijem vođenju vojnih akcija i smanjenju rizika po živote vojnika.


Snabdevanje Oružanih snaga Rusije naprednim naoružanjem i tehnološkim unapređenjem vojnih kapaciteta predstavlja ključni element u jačanju nacionalne bezbednosti i odbrambenih sposobnosti zemlje. Uvođenje veštačke inteligencije u vojnu sferu takođe ukazuje na težnju ka modernizaciji i prilagođavanju savremenim izazovima. Sve ovo predstavlja važan korak ka osiguravanju stabilnosti i sigurnosti, kako za Rusiju, tako i za međunarodnu zajednicu.

(Novosti online)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading