PROCURILI SNIMCI KARLSONA, BIO JE NEOPREZAN SA MIKROFONOM: Nakon intervjua sa Putinom, nastao je SKANDAL!

Autor:

Svet

22.02.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli snimci Karlsona uključivali su nekoliko trenutaka kada je bio neoprezan sa mikrofonom

PROCURILI SNIMCI KARLSONA, BIO JE NEOPREZAN SA MIKROFONOM: Nakon intervjua sa Putinom, nastao je SKANDAL!

Foto: RYAN LIM / AFP / Profimedia

Novinar Timoti Burke optužen je u četvrtak zbog navodnog hakovanja, nakon što je bio pod istragom u vezi sa objavljivanjem procurelih video snimaka bivšeg novinara Fox News-a, Takera Karlsona.

Neprijatni video snimci su se pojavili prošlog proleća, nakon što je Karlson neugledno smenjen sa televizije na kojoj je godinama bio glavni voditelj, prenosi Dailymail.


Burkeov advokat je prethodno negirao uključenost svog klijenta, tvrdeći da "nikada nije hakovao Fox News", i dodajući da su uvereni da će kada izađu svi fakti, biti dokazano da Timoti nikada nije hakovao bilo koga i da je sva informacija koju je pružio bila dostupna javnosti.

Vil Somer iz Washington Post-a je objavio vest u četvrtak, navodeći da je suđenje zakazano za 14 časova. Federalne vlasti su pretražile Burkeov dom prošlog leta. Federalna optužnica je za zaveru radi hakovanja, i povezana je sa Burkovim pristupom neobjavljenom materijalu Fox News-a.

Procurili snimci Takera Karlsona i sudski spor sa Dominion Voting Systems

Procureli snimci Karlsona uključivali su nekoliko trenutaka kada je bio neoprezan sa mikrofonom, a objavila ih je grupacija Media Matters, koja se smatra levim nadzornim telom. U jednom snimku, Karlson je navodno vređao advokata kompanije Dominion Voting Systems, sa kojim je prethodno bio na saslušanju tog dana. Na snimku je nazvao advokata kompanije Dominion "podlom malom p**kom" koji ga je "iznervirao".

Fox News je kasnije sklopio vansudski spor sa Dominionom u poslednjem trenutku, neposredno pre suđenja, i to za neverovatnu sumu od 787.5 miliona dolara.

Podsetimo, nedavno je Taker Karlson imao intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a ovaj intervju pratile su pomno svi svetski i domaći mediji.

(Dailymail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading