BRAJAN VOLŠ OSUĐEN!

Autor:

Svet

20.02.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš je optužen za ubistvo supruge Ane, poreklom iz Srbije, kao i za ometanje policijske istrage i opstrukciju pravde i "nepropisno prenošenje ljudskog tela"!

BRAJAN VOLŠ OSUĐEN!

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

Brajan Volš, optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš u Kohasetu u Masačusetsu 2023. godine, osuđen je danas na 37 meseci zatvora u drugom predmetu koji se odnosi na prevare sa umetninama.

Volš (48) je 2021. godine priznao krivicu za prodaju dve falsifikovane slike Endija Vorhola u međunarodnoj šemi umetničkih prevara.

Sudija saveznog suda u Bostonu osudio je Volša na 37 meseci zatvora, prenosi Boston Herald. Volšu je naloženo i da plati 475.000 odštete, navodi Rojters.

Nestanak Ane Volš, američke državljanke srpskog porekla, izazvao je veliku pažnju javnosti kada je njen suprug Brajan Volš prijavio da je otputovala u Vašington. Međutim, brzo se ispostavilo da je njen poslodavac prijavio nestanak, što je pokrenulo istragu. Materijalni dokazi pronađeni tokom istražnog postupka ukazuju na sumnjive okolnosti i postavljaju pitanje istinitosti Brajanovih tvrdnji o Aninom odlasku.

Optužbe i otkrića u kući

Optužnica protiv Brajana Volša obuhvata niz ozbiljnih optužbi, uključujući ubistvo supruge, ometanje policijske istrage i uništavanje posmrtnih ostataka. Ključni dokazi pronađeni su u njihovom domu, gde su u podrumu pronađeni noževi sa tragovima krvi. Ova otkrića bacaju sumnju na Brajanove tvrdnje i ukazuju na mogućnost da je istina o Aninom nestanku daleko mračnija nego što je prvobitno sugerisano.


Ova tragična priča o nestanku Ane Volš, koja je potresla kako lokalnu zajednicu tako i srpsku dijasporu, ističe važnost javne podrške i angažovanja u slučajevima nestanka i nasilja. Porodične tragedije poput ove često bude interes javnosti za pravdu i istinu, a napredak u istrazi i pravosudnom procesu pruža nadu da će istina izaći na videlo.

Optužbe protiv Brajana Volša i otkrića tokom istrage bacaju novo svetlo na nestanak Ane Volš i postavljaju pitanje odgovornosti za ovaj zločin. Javni interes i podrška zajednice igraju ključnu ulogu u osiguravanju pravde za Anu i otkrivanju istine o njenom nestanku. Ovaj slučaj će sigurno nastaviti da privlači pažnju javnosti dok se pravosudni proces odvija.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading