DRAGOJEVIĆA ŠUTNULA DEVOJKA: Izbrisala sve zajedničke slike i otpratila ga sa Instagrama, ON MOLI ZA POMIRENJE (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanov brat se očigledno još nada da će mu se Tamara vratiti jer on nju i dalje prati i drži njihove fotorgrafije na svom profilu.

DRAGOJEVIĆA ŠUTNULA DEVOJKA: Izbrisala sve zajedničke slike i otpratila ga sa Instagrama, ON MOLI ZA POMIRENJE (FOTO)

Foto: Republika

Bivši zadrugar David Dragojević i brat pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića navodno je raskinuo sa svojom novom devojkom Tamarom. 

Naime, kako Republika saznaje ona ga je ostavila zbog ljubomore jer je otišao sa društvom na zimovanje, dok ona boravi kod svojih u Crnoj Gori.

- David i Tamara su raskinuli, ona je sinoć obrisala sve slike i otpratila ga sa Instagrama, dok on nju i dalje prati i drži zajedničke slike - otkriva za naš portal izvor blizak paru, koji tvrdi da je David spreman i da je moli za pomirenje, pa navodi još detalja:

Foto: Republika

Tamara i David za reprizu Nove godine na nastupu JK

- Njih dvoje su proveli srpsku Novu u Beču i Tamara je otišla sa majkom i tetkom na Jahorinu, gde je bila nekoliko dana, pa su zajedno nastavile put Crne Gore, s obzirom na to da dugo nije videla svoje. Za to vreme, David je otišao na Kopaonik, gde je već nekoliko dana sa drugarima, pa je Tamari proradila ljubomora. Pošto su sinoć pili šampanjac, pomislila je da je i neka devojka pored Davida i stvorila sebi sliku u glavi da je vara. Iako je to glupost neviđena, ona je tako samo naprasno preseka. Mada je zbog svog posla vezana za Novi Sad, gde su joj ostale i stvari, pa postoji i dalje mogućnost da se možda i pomire, pogotovo jer on nju još nije izbrisao.

Podsećamo, Dragojević je nedavno postao i vlasnik luskuznog stana u samom srcu Novog Sada, za koji je, kako se pisalo, izdvojio impresivnih pola miliona evra.

Mediji su preneli i da je David birao moderan i skupocen nameštaj za svoj novi dom, te da sa njim u stanu živi i njegova nova devojka Tamara. Na svom Instagram profilu David je podelio sa svojim pratiocima da se intenzivno priprema za useljenje u novi dom.

Kada se par smuvao, mediji su objavili da se Davidova nova devojka zove Tamara, te da dolazi iz Ulcinja, kao i da je ostavila dečka da bi uplovila u vezu sa Dragojevićem.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading