VRELI PLES DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Uhvatili smo ga sa NOVOM DEVOJKOM, vatačina na nastupu Jelene Karleuše! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

02.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika usnimio Davida Dragojevića sa novom devojkom!

Muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć je napravila lom u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde je nastupala za reprizu Nove godine. Među gostima na ovoj proslavi našao se i bivši zadrugar David Dragojević i to sa svojom novom devojkom.

David atraktivnu brinetu nije ispuštao iz ruku. Paparaco portala Republika usnimio ih je kako igraju zajedno, zavode se i ljube pred svima, a njihov vreli ples nije nikoga ostavio ravnodušnim.

Inače, kako su mediji nedavno preneli, njegova nova devojka zove se Tamara, dolazi i Ulcinja, ostavila je svog dečka i uplovila u vezu sa Davidom.

- Iz Ulcinja je, ima "Onlyfans", prošlog leta je ostavila momka koji joj je baš bio posvećen i malo nakon toga je ušla u vezu sa Davidom. Pre tri godine je bila sa Davidovim dobrim drugarom, fitnes instruktorom - rekao je izvor za "Blic" ranije.

Dragojević se nedavno pojavio kao član stručnog žirija na "Novogodišnjoj Elitoviziji", gde je privukao veliku pažnju sa svojim rođenim bratom Dejanom. Dragojević je nedavno postao i vlasnik luskuznog stana u samom srcu Novog Sada, za koji je, kako se pisalo, izdvojio impresivnih pola miliona evra. Mediji prenose da je David birao moderan i skupocen nameštaj za svoj novi dom, dok će sa njim u stanu živeti i njegova nova devojka Tamara. Na svom Instagram profilu David je podelio sa svojim pratiocima da se intenzivno priprema za useljenje u novi dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading