GREŠKA? Suspendovali nalog udovice Alekseja Navaljnija, pa ga brzinom svetlosti ZBOG OVOGA "oživeli"! Evo šta se zaista dogodilo

Autor:

Svet

20.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Julija Navaljnaja, koja se uglavnom držala tiho tokom kampanje svog pokojnog muža, otvorila je u ponedeljak nalog na platformi X

GREŠKA? Suspendovali nalog udovice Alekseja Navaljnija, pa ga brzinom svetlosti ZBOG OVOGA "oživeli"! Evo šta se zaista dogodilo

Foto: daily mail printscreen

Nekoliko sati pošto se obratila građanima Rusije ali i svetu, posle smrti svog supruga, Julija Navaljna izgubila je mogućnost korišćenja profila na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Udovica Alekseja Navaljnog rekla je u obraćanju da neće ćutati, da je predsednik Rusije Vladimir Putin kriv za smrt njenog muža i da će platiti za to, kao i da će ona i posle njegove smrti nastaviti da se bori za iste one ciljeve kojima je on posvetio život.

Nedugo zatim suspendovan je nalog Julije Navaljne. Ipak, posle dva sata objavljeno je da je on "oživeo" te da je reč o - sistemskoj grešci.

"Odbrambeni mehanizam naše platforme od manipulacije i neželjene pošte greškom je označio @yulia_navalnaya kao kršenje naših pravila. Ukinuli smo nalog čim smo saznali za grešku i ažuriraćemo odbranu", navedeno je na platformi X.

Julija Navaljnaja, koja se uglavnom držala tiho tokom kampanje svog pokojnog muža, otvorila je u ponedeljak nalog na platformi X.

U video snimku objavljenom istog dana, Julija Navaljnaja optužila je ruske vlasti da su čekale da tragovi smrtonosnog nervnog agensa Novičok nestanu iz tela njenog muža pre nego što su ga pustili njegovoj porodici.

Kremlj je saopštio da je optužba neosnovana i da je istraga o njegovoj smrti u toku.

Emotivnu video izjavu, u kojoj se mogao čuti kako njen glas trese od tuge i ljutnje, naširoko su podelili drugi korisnici. Njen nalog je prikupio više od 100.000 pratilaca otkako je kreiran.

Prema pravilima X-a, nalozi mogu biti suspendovani zbog slanja neželjene pošte ili zloupotrebe, ili ako je bezbednost naloga ugrožena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading