UPALJEN ALARM ZBOG NAPADA! Blokirana vazduhoplovna baza ''Malmstrom'' u SAD: Sklonite se na bezbedno! (FOTO)

Autor:

Svet

15.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivirana uzbuna u vazduhoplovnoj bazi ''Malmstrom'' u Montani, zbog koje je vojni objekat stavljen u blokadu.

UPALJEN ALARM ZBOG NAPADA! Blokirana vazduhoplovna baza ''Malmstrom'' u SAD: Sklonite se na bezbedno! (FOTO)

Foto: Shutterstock

- Preko svog Fejsbuk naloga baza je naložila je svom osoblju da se skloni na bezbedno nakon što je upozorenje objavljeno u četvrtak u 10:29 po srednjeevropskom vremenu - saopštio je KTVH, iako nisu objavljeni dalji detalji incidenta.

Danas je bila zakazana vežba obuke - ali zvaničnici vazduhoplovnih snaga SAD kažu da je aktivna stvarna uzbuna za napad i nije povezana sa tim testom.

Lokalnim školama je takođe naređeno da se evakuišu dok traje istraga o uzbuni.

Kancelarija šerifa okruga Keskejd (Cascade) potvrdila je da je istraga u toku, ali je odbila da komentariše dalje, preneo je En-Bi-Si Montana.

 

 

Policijska uprava Grejt Folsa poslala je sledeće saopštenje:

- Sve škole istočno/južno od reke su u opsadi. Incident je u toku. Članovi zajednice mogu videti veliko prisustvo policije na krajnjem istočnom kraju grada. Odgovaramo, sa šerifom okruga Cascade - Kancelarijom mrtvozornika, na izveštaje o incidentu koji se može desiti u vazduhoplovnoj bazi Malmstrom.

Sve škole Grejt Folsa istočno/južno od reke su zaštićene. Preporučujemo da sve privatne škole i ustanove dnevne nege takođe uđu u stanje evakuacije, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading