LETEO OD LONDONA DO NJUJORKA A DA NIJE IMAO NI KARTU NI PASOŠ! Sad ga terete za prevaru, a sami procenite da li je kriv!

Autor:

Svet

11.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stert je iz Njujorka vraćen čarter letom u London, gde su ga sačekale optužbe za prevaru.

LETEO OD LONDONA DO NJUJORKA A DA NIJE IMAO NI KARTU NI PASOŠ! Sad ga terete za prevaru, a sami procenite da li je kriv!

Foto: Tanjug/AP

Britanac Kreg Stert optužen je za prevaru i niz drugih prekršaja u sklopu Zakona o bezbednosti u aviosaobraćaju jer je uspeo bez karte i bilo kakvog dokumenta da se ukrca na avion i leti od Londona do Njujorka. 

On je postao predmet pažnje nakon što je uspeo da uđe u avion kompanije Britiš ervejs na londonskom aerodromu Hitrou, i to bez karte i pasoša. Ovaj neobičan događaj izazvao je mnogo pažnje kako javnosti, tako i nadležnih organa.


Jedna od najneobičnijih činjenica u vezi sa ovim slučajem jeste način na koji je Stert uspeo da se probije kroz carinsku kontrolu na aerodromu Hitroua. Navodno je prošao tik uz drugog putnika, izbegavajući tako da bude primećen od strane carinskih organa. Ova neobična taktika omogućila mu je ulazak u avion, iako nije imao nikakvu dokumentaciju koja je uobičajeno potrebna za putovanje.

Nakon što je stigao na njujorški JFK aerodrom, Stert je priveden od strane policije, a utvrđeno je da nije posedovao nikakve dokumente. Ovo je rezultiralo njegovim vraćanjem u Veliku Britaniju čarter letom, gde su ga dočekale optužbe za prevaru i prekršaje u sklopu Zakona o bezbednosti u aviosaobraćaju.

Stert je nakon povratka iz Njujorka trebalo da se pojavi pred sudom u Aksbridžu, ali on se nije pojavio, što je rezultiralo izdavanjem poternice za njim. 

Uz sve ovo, i dalje ostaje pitanje kako je Stert uspeo da izbegne stroge mere bezbednosti na aerodromima i da uđe u avion bez ikakvih problema ili sumnje. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading