ONI ĆE VAS PREVARITI I NA MOMAČKOJ VEČERI: Horoskopski znaci koji nisu ni čuli za VERNOST, neverni do koske!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju su tri znaka Zodijaka.

ONI ĆE VAS PREVARITI I NA MOMAČKOJ VEČERI: Horoskopski znaci koji nisu ni čuli za VERNOST, neverni do koske!

Foto: shutterstock

Dan zaljubljenih se bliži, a studije pokazuju da je praznik u obliku srca drugi najpopularniji dan za prosidbe.

Sa planiranjem venčanja dolaze momačke i devojačke večeri, gde neki mnogo češće varaju. U pitanju su tri horoskopska znaka.

1. Rakovi

Studija je otkrila da su Rakovi najveći prevaranti sa 79,3 odsto ispitanika koji su priznali da su varali svoju dragu osobu na momačkim večerima (36,5 odsto muškaraca i 42,8 odsto žena). Rakovi takođe vole nezavisnost.

Iako je istina da Rakovi istinski vole, ako se osećaju necenjeno ili neispunjeno u svojoj primarnoj vezi, nemaju problema da pronađu utehu, društvo sa nekim drugim, i opravdavaju svoju izdaju brigom o sebi bez imalo kajanja, piše "Njujork post".

Foto: shutterstock

Horoskopski znaci koji će češće varati na devojačkim i momačkim večerima

2. Bik

Još jedna iznenađujuća varalica je Bik koji je došao na drugo mesto sa 78,6 odsto ispitanika koji su priznali da su varali tokom svog momačkog/devojčkog vikenda. Znak koji se tradicionalno povezuje sa nepokolebljivom lojalnošću, svoju reputaciju vernika duguju činjenici da retko izlaze iz kuće ili troše energiju na prevaru, i kod te vrste se više radi o trudu nego o etici. 

3. Vaga

Vaga je na trećem mestu sa 77,5 odsto ljudi koji su priznali da su varali na momačkim i devojačkim večerima. Ovo rangiranje je manje šokantno jer Vaga takođe ima svoju listu kojim danima će više varati.

Dokaz je u skandalima sa slavnim ličnostima, jer je Mario Lopez, on je Vaga, takođe jedan od onih koji je prevario svoju verenicu na momačkoj. 

Da li vi spadate u neki od navedenih znakova?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading