''TREBALO JE DA KAŽEM BAJDENU''! Ministar odbrane Amerike uputio javno IZVINJENJE, od predsednika KRIO strašnu istinu!

Autor:

Svet

01.02.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasio je da je generalno zatvorena osoba, te da voli svoju privatnost i da ne želi da opterećuje druge svojim problemima.

''TREBALO JE DA KAŽEM BAJDENU''! Ministar odbrane Amerike uputio javno IZVINJENJE, od predsednika KRIO strašnu istinu!

Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane SAD Lojd Ostin izvinio se danas zbog nedostatka transparentnosti u vezi sa svojom dijagnozom kancera. Ostin je priznao da nije pravovremeno obavestio predsednika Džozefa Bajdena o svojoj dijagnozi i lečenju, prenosi NBC njuz.

Na konferenciji za novinare u Pentagonu, Ostin je istakao:

- Nismo ovo dobro uradili, nisam ja uradio kako treba. Trebalo je da kažem predsedniku o kanceru. Trebalo je da kažem mom timu, američkoj javnosti i preuzimam punu odgovornost. Izvinjavam se članovima mog tima i američkom narodu.

Ostin je otkrio da mu je prvi instinkt, kada je saznao dijagnozu o raku prostate u decembru, bio da sačuva privatnost. Naglasio je da je generalno zatvorena osoba, te da voli svoju privatnost i da ne želi da opterećuje druge svojim problemima. Ovaj potez otkriva ličnu stranu ministra odbrane i njegovu odlučnost da se nosi sa sopstvenim izazovima na svoj način, prenosi Alo.

Pentagon uvodi nove procedure

Ministar je takođe najavio da je Pentagon već uveo nove procedure kako bi se ubuduće izbegle situacije u kojima informacije nisu pravovremeno saopštene. Ovo naglašava važnost transparentnosti i jasne komunikacije unutar ministarstva odbrane SAD.


Lojd Ostin je preuzeo punu odgovornost za nedostatak transparentnosti u vezi sa svojom dijagnozom kancera, ističući da je trebalo da saopšti informacije predsedniku, svom timu i američkoj javnosti. Ostinov naglašeni fokus na privatnost i uvodjenje novih procedura u Pentagonu predstavljaju ključne tačke ovog izvinjenja i daju uvid u karakter ministra odbrane SAD.

(NBC njuz/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading