HOROR! 21-godišnja devojka u kritičnom stanju nakon pada u jamu sa KLJUČALOM VODOM!

Autor:

Svet

28.01.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan slučaj u Tjumenu: Devojka pala u jamu sa ključalom vodom

HOROR! 21-godišnja devojka u kritičnom stanju nakon pada u jamu sa KLJUČALOM VODOM!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu


U Tjumenu se dogodila strašna nesreća u kojoj je 21-godišnja devojka pala u jamu sa ključalom vodom, zadobivši teške opekotine. Prema informacijama koje su prenele RIA Novosti, povređena devojka se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege Regionalne kliničke bolnice broj 1, gde lekari ocenjuju njeno stanje kao ozbiljno.

Povreda i trenutno stanje povređene devojke

Nakon što je pala u jamu sa ključalom vodom, devojka je zadobila strašne opekotine, što je dovelo do toga da se sada nalazi na intenzivnoj nezi. Lekari pružaju sve neophodne medicinske intervencije kako bi joj pružili najbolju moguću negu.

Reakcija javnosti i hitna intervencija

Ova nesreća je izazvala veliku zabrinutost i saosećanje među lokalnim stanovništvom, dok su hitne službe odmah reagovale i pružile pomoć povređenoj devojci. Uz podršku medicinskog osoblja, ona sada prima sveobuhvatnu negu i pažnju.

Bezbednost i preventivne mere

Ova tragična nesreća ukazuje na važnost održavanja bezbednosti na javnim mestima, posebno kada su u pitanju potencijalno opasne zone poput jama sa ključalom vodom. Lokalne vlasti i nadležne institucije bi trebalo da preduzmu dodatne mere kako bi se osigurala bezbednost i sprečile slične nesreće u budućnosti.


Ovaj događaj nas podseća na važnost brze reakcije hitnih službi i neophodnosti pravilne primene preventivnih mera radi očuvanja bezbednosti svih građana. Naša misao je s povređenom devojkom i njenoj porodici, dok se nadamo njenom brzom oporavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading