UJAK KEJT MIDLTON ULAZI U RIJALITI! Tajne kraljevske porodice u OPASNOSTI, evo šta bi mogao da otkrije ovaj kontroverzni čovek!

Autor:

Svet

28.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujak Kejt Midlton potpisao ugovor za rijaliti šou "Veliki brat slavnih"

UJAK KEJT MIDLTON ULAZI U RIJALITI! Tajne kraljevske porodice u OPASNOSTI, evo šta bi mogao da otkrije ovaj kontroverzni čovek!

Foto: Tanjug/AP


U trenutku kada javnost i dalje spekuliše o operaciji abdomena Kejt Midlton, njen ujak, Geri Goldsmit, iznenadio je mnoge potpisivanjem ugovora za učešće u rijaliti šou "Veliki brat slavnih". Ova odluka izazvala je mnogo uzbuđenja i strepnje u kraljevskoj palati, budući da se očekuje da će Geri otvoreno progovoriti o temama koje su intrigirale javnost proteklih godina.

Geri spreman da "razveže jezik" o kraljevskoj porodici

Prema navodima, Geri je bio spreman da "razveže jezik" o svemu što se tiče kraljevske porodice, a posebno o životu njegove sestričine Kejt Midlton i njenog supruga princa Vilijama. Sa svojih 58 godina, Geri je poznat po svojoj samouverenosti i glasnoj prirodi, te se očekuje da neće imati zadršku u iznošenju kontroverznih detalja.

Foto: Pete Maclaine / Polaris / Profimedia

Geri Goldsmit

 


Geri Goldsmit - kontroverzna ličnost spremna za rijaliti

Geri Goldsmit, inače preduzetnik sa bogatom prošlošću, nije stranac kontroverzama. Prošle godine je bio na audiciji za rijaliti program "I'm A Celebrity", ali je bio odbijen zbog straha da bi njegovo učešće moglo da osramoti Kejt i princa Vilijama. Međutim, "Veliki brat slavnih" pružio mu je novu priliku da ispriča svoju priču.

Geri - od preduzetnika do kontroverzne javne ličnosti

Geri je postigao finansijski uspeh od 30 miliona funti izgradnjom IT biznisa za zapošljavanje, ali su njegovi poslovni uspesi uvek bili praćeni skandalima. Jedan od najpoznatijih skandala dogodio se 2009. godine kada je navodno uhvaćen u kontroverznim situacijama na zabavi na Ibici. Kasnije je ponovo bio u centru pažnje zbog incidenta sa svojom četvrtom suprugom, ali je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu.



Geri kao zlatno izdanje televizije

Iako je prošle godine bio odbačen za učešće u drugom rijaliti programu, Geri je sada pronašao svoje mesto u "Velikom bratu slavnih". Sa svojom dubokom naklonošću prema Kejt i Vilijamu, očekuje se da će pružiti fascinantan uvid u život povezan sa budućim kraljem i kraljicom, te postati jedno od najzanimljivijih izdanja televizije.

Kako se bliži početak nove sezone rijalitija "Veliki brat slavnih", javnost sa nestrpljenjem očekuje da čuje šta će Geri Goldsmit otkriti o kraljevskoj porodici i svojoj burnoj prošlosti.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading