SKANDAL U PABU: Devojka izbačena zbog invaliditeta, majka ogorčena

Autor:

Svet

28.01.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ova vest prvo podeljena na društvenim mrežama, a potom i obrisana, javnost je reagovala burno na ovo ponašanje paba.

SKANDAL U PABU: Devojka izbačena zbog invaliditeta, majka ogorčena

Foto: Shutterstock

Nedavni incident u popularnom pabu "The Crown and Cushion" izazvao je burne reakcije javnosti nakon što je Kjes Džekson (19), devojka koja boluje od sindroma bez imena (SWAN), izbačena iz ovog lokala zbog, kako su zaposleni naveli, potrebe da bude u pratnji odrasle osobe. Ova situacija izazvala je bes njene majke, koja je istakla da je Kjes redovan gost ovog paba i da je bila unutra manje od pet minuta pre nego što joj je saopšteno da više nije dobrodošla sama.

- Otišla je da pozdravi moje prijatelje. Ona to radi svake nedelje – oni poznaju Kejs. Odgajana je po pabovima, a ja sam radila kod njih kao čistačica - navela je njena majka.

Nakon što je ova vest prvo podeljena na društvenim mrežama, a potom i obrisana, javnost je reagovala burno na ovo ponašanje paba. Majka devojke ističe da je Kjes odrasla osoba koja pokušava da ostvari svoju nezavisnost, te da je bila u pabu samo da pozdravi prijatelje, kao što to čini svake nedelje. Ovo bizarno pravilo izazvalo je ogorčenje kod mnogih, posebno zbog činjenice da je Kjes redovan gost ovog paba i da nije pravila nikakve probleme.

- Ona je bila unutra manje od pet minuta i dok je odlazila kaže da joj je rečeno da joj više nije dozvoljeno osim ako nema odraslu osobu sa sobom. Užasnuta sam, ona pokušava da dobije svoju nezavisnost i vratila se u suzama. Ona je detinjasta za svoje godine, ali zna kada je pogrešila. Nije izazivala nikakve probleme, samo je ušla da se pozdravi - pojašnjava majka.

Nakon talasa negodovanja, pab "The Crown and Cushion" je potvrdio da nijedna odrasla osoba ne mora da bude u pratnji roditelja ili staratelja prilikom posete ovom lokalu. Takođe, jedan od zaposlenih istakao je da ne sprečavaju nikoga ko je punoletan da konzumira piće kod njih, te da su svi posetioci dobrodošli bez obzira na godine.

- Ne sprečavamo nikoga od 18 ili više godina da pije ovde i ne treba im nadzor odraslih. Svako od 18 ili više godina je dobrodošao da dođe ovde na piće. Nisam bio ovde tog dana tako da ne mogu sa sigurnošću reći šta se dogodilo - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading