"GENOCIDNI DŽO!": Haos na Bajdenovom mitingu, demonstranti upali u masu i jednim potezom UNIŠTILI predsednika SAD (VIDEO)

Autor:

Svet

24.01.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD morao je da zastane i pogleda u pravcu svog obezbeđenja

"GENOCIDNI DŽO!": Haos na Bajdenovom mitingu, demonstranti upali u masu i jednim potezom UNIŠTILI predsednika SAD (VIDEO)

Foto: x/rnc research

Predsednik SAD Džo Bajden nije ni u snu očekivao da će miting demokrata povodom unutarstranačkih izbora u Nju Hempširu da se okonča potpunim haosom.

Nekoliko desetina demonstranata protiv rata u Gazi i podrške Amerike Izraelu upalo je u masu u Virdžiniji uzvikujući "genocidni Džo"!

"Sram te bilo!" i "Hej, ho, genocidni Džo", uzvikivali su demonstranti, navodi Bela kuća.

I kad je držao govor u sali Bajden se suočio sa demonstrantima koji su ga često prekidali. U jednom momentu je, kako se vidi na snimku koji je podeljen na mreži X, morala da reaguje i policija.

 

 

Ranije ovog meseca, demonstranti su prekinuli njegov govor u crkvi u Južnoj Karolini uzvikujući "prekid vatre odmah".

Osim što daje podršku Izraelu od početka rata u Gazi 7. oktobra, Bajden je bez saglasnosti Kongresa krenuo u napad na položaje Huta u Jemenu.

Tada se takođe suočio sa protestima ispred Bele kuće i na Tajms Skveru u Njujorku.

Džo Bajden se u anketama ove godine pred velike predsedničke izbore u novembru kotira jako loše. Zapravo, podrška predsedniku SAD nikada nije za ove tri godine bila na nižem nivou.

Za sada je veliki favorit za novog predsednika SAD njegov najveći rival Donald Tramp koji je ubedljivo pobedio u Nju Hempširu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading