KAKVA BOMBA: ZBOG MARIJE SU GORELE DRUŠTVENE MREŽE! Zaharova kakvu nikada pre niste videli: Viri joj donji veš, Andrej je liže po vratu i strasno ljubi! (FOTO)

Autor:

Svet

29.12.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Vladimirovna Zaharova, poznata po svojoj oštroj retorici prema Zapadu, nedavno je postala predmet pažnje na internetu zbog neočekivane slike njenog venčanja, događaja koji je do sada vešto čuvala u privatnosti.

KAKVA BOMBA: ZBOG MARIJE SU GORELE DRUŠTVENE MREŽE! Zaharova kakvu nikada pre niste videli: Viri joj donji veš, Andrej je liže po vratu i strasno ljubi! (FOTO)

Foto: twitter.com/printscreen

Rođena 24. decembra 1975. u Moskvi u diplomatskoj porodici, Zaharova trenutno obavlja značajnu ulogu kao direktorka Odeljenja za informisanje i štampu Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije, što je suštinski ekvivalent funkcije portparolke ministarstva. Ovu odgovornu funkciju obavlja od 10. avgusta 2015. godine.

Njeno obrazovanje obuhvata diplomu Fakulteta za međunarodno novinarstvo MGIMO, specijalizovane za orijentalizam i novinarstvo, dok je prema srpskom obrazovnom sistemu nositeljka diplome kandidata istorijskih nauka, što odgovara stepenu magistra istorijskih nauka.

Zaharova je stupila u brak sa Andrejem Makarovim 2005. godine, ceremoniju venčanja su održali u Njujorku, a fotografije su zabeležene objektivom poznatog Nikolaja Komisarova.

 

 

Na venčanju je Zaharova nosila kratku belu venčanicu sa crnim porubom, dok su fotografije izazvale kontroverze zbog svoje nekonvencionalnosti. Na jednoj od slika, mladoženja ljubi i liže Mariju po vratu, dok druge slike prikazuju mladence u različitim intimnim trenucima.

Iako su se Zaharova i Makarov, kako je sama istakla pre dve godine, venčali "skromno", mnogi komentatori na društvenim mrežama smatraju da su njihove fotografije neumesne i da ne odražavaju dostojanstvo venčanja.

Zaharova je svojevremeno izjavila: "Sada imam manje kilograma nego tada. Najvažnije je da sam naučila voleti."

Ruska političarka se udala za Andreja Makarova 7. novembra 2005. godine u ruskom konzulatu u Njujorku, a par ima ćerku Marijanu, koja je rođena avgusta 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading