BRITANSKI KONZUL OTET U EKVADORU! Policija istražuje slučaj

Autor:

Svet

16.12.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen kidnapovan u Ekvadoru

BRITANSKI KONZUL OTET U EKVADORU! Policija istražuje slučaj

Foto: shutterstock

Poznati britanski biznismen i počasni konzul Velike Britanije u Ekvadoru, Kolin Armstrong, postao je žrtva otmice u pokrajini Los Rios.

Ova vest je izazvala zabrinutost kako u lokalnoj, tako i u međunarodnoj zajednici, a detalji o otmici su i dalje prilično ograničeni.


Armstrong je kidnapovan severno od Gvajakila, a lokalni mediji su prvi preneli vest o ovom događaju. Iako policija intenzivno istražuje slučaj, identitet otetog biznismena još uvek nije zvanično potvrđen, iako se spekuliše da je reč upravo o Kolinu Armstrongu.

Ovaj slučaj otetog biznismena izaziva dodatnu pažnju zbog njegovog diplomatskog statusa kao počasnog britanskog konzula.

Međutim, napadi i otmice stranaca nisu retkost u nekim delovima Ekvadora, a bezbednost stranih državljana u ovoj zemlji je ponekad bila predmet kontroverzi.


Iako su detalji o otmici još uvek nepotpuni, ova vest naglašava pitanje bezbednosti stranih državljana i ulogu lokalnih vlasti u zaštiti njihovih života i imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading