POKUŠAO DA UBIJE BUBAŠVABU, PA RAZNEO SVOJ STAN: Japanac krenuo u obačun sa insektom, ali je napravio ovu KLJUČNU GREŠKU, posle eksplozije završio u bolnici

Autor:

Svet

15.12.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu Kumamoto na ostrvu Kjušu, nedavno se dogodio bizarni incident koji je šokirao lokalno stanovništvo.

POKUŠAO DA UBIJE BUBAŠVABU, PA RAZNEO SVOJ STAN: Japanac krenuo u obačun sa insektom, ali je napravio ovu KLJUČNU GREŠKU, posle eksplozije završio u bolnici

Foto: Shutterstock

Naime, 54-godišnji Japanac je nehotice razneo deo svog stana dok je pokušavao da se reši bubašvabe. Prizor eksplozije je bio zaista neobičan, ali i opasan po život ovog nesrećnog čoveka.

Pre ponoći, ovaj čovek je primetio bubašvabu u svom domu i odlučio je da je se reši korišćenjem veće količine insekticida. Međutim, nakon samo minut, došlo je do snažne eksplozije koja je raznela izlaz na terasu stana. Istraga lokalne policije je otkrila da je do ove nesreće došlo zbog prskanja hemijskog sredstva u blizini grejnog stola za pripremanje hrane. Ova nezgoda nas podseća na to koliko je važno pažljivo koristiti hemijske proizvode, pogotovo u zatvorenim prostorima.

Nacionalni centar za pitanja potrošača Japana je izdao upozorenje nakon ovog incidenta, ističući da su primili više izveštaja o sličnim eksplozijama koje su bile povezane s prskanjem insekticida u blizini utičnica. Ova upozorenja su od velike važnosti kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading