NEVEROVATNO! BAKA ZORKA NUDI BESPLATAN SMEŠTAJ ZA DVA SREĆNA PENZIONERA: Pogledajte o čemu se radi

Autor:

Svet

15.12.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionerka Zorka iz Nikšića ne želi da bude na teret svojoj deci, te nudi besplatan smeštaj u kući vršnjakinjama kako bi uživale u starosti.

NEVEROVATNO! BAKA ZORKA NUDI BESPLATAN SMEŠTAJ ZA DVA SREĆNA PENZIONERA: Pogledajte o čemu se radi

Foto: Shutterstock

Zorka, osamdesetogodišnja penzionerka iz Nikšića, ponudila je svojim vršnjakinjama topao gest.

Njen sin, Mićo Blagojević, podelio je na Fejsbuku Zorkin predlog da besplatno obezbedi smeštaj u svojoj kući od 80m2 za dve penzionerke.

Namera iza ovog lepog gesta je stvaranje podržavajuće i prijatne atmosfere za starije žene da provedu svoje penzionerske godine.

 

 


Nesebična ponuda



Mićo Blagojević je otkrio da njegova majka, iako pokretna ali malo klimava, preferira da ostane u svojoj kući i brine o sebi. Njena želja da besplatno pruži smeštaj za dve penzionerke proizilazi iz njenog verovanja u važnost društva i međusobne podrške u starosti.

Blagojević je istakao da Zorkina ponuda nije samo velikodušan gest već i iskren pokušaj da unapredi kvalitet života za nju i potencijalne nove prijateljice.


Porodična podrška i zajednica



Blagojević je istakao posvećenost porodice da se osigura da se Zorkini gosti osećaju udobno i dobrodošlo. On je izrazio da je posećuju svakodnevno, donose voće i pomažu u kućnim poslovima, pokazujući svoju posvećenost njenom blagostanju.

Osim toga, Blagojević je istakao značaj prioriteta želja starih roditelja i prisustva za njih, umesto pokoravanja društvenim pritiscima ili lažnim pretpostavkama.


Zorkina ponuda besplatnog smeštaja za dve penzionerke privukla je talas pozitivnih reakcija na društvenim mrežama. Njen nesebičan čin i podrška porodice ilustruju važnost društva i međusobne brige u starosti. Ova topla inicijativa ne samo da ima za cilj da obezbedi bolji život za Zorku i njene potencijalne goste, već i da posluži kao podsetnik na vrednost iskrenih gestova ljubaznosti u današnjem društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading