BERLUSKONIJEVI NASLEDNICI JEDNOGLASNO DONELI ODLUKU: Rasprodaće deo njegove imovine!

Autor:

Svet

09.12.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica, međutim, nema nameru da prodaje vilu San Martino u Arkoru.

BERLUSKONIJEVI NASLEDNICI JEDNOGLASNO DONELI ODLUKU: Rasprodaće deo njegove imovine!

Foto: Tanjug/AP

Petoro dece naslednika Silvija Berluskonija donelo je odluku da proda deo imovine koja je pripadala bivšem italijanskom premijeru i medijskom magnatu koji je preminuo 12. juna 2023. godine, preneli su danas lokalni mediji.

Pozivajući se na dobro upućen, neimenovani izvor, agencija ANSA prenosi da su Berluskonijevi naslednici dali ovlašćenje za prodaju Vile Gerneto, zgrade iz 18. veka u Lesmou, u provinciji Monca i Brijanca, gde je pokojni Silvio Berluskoni želeo da osnuje „univerzitet slobodne misli“.

Porodica, međutim, nema nameru da prodaje vilu San Martino u Arkoru, nadomak Milana u kojoj je živeo Beruskoni, tvrdi ovaj izvor.

Podsetimo, u ekskluzivnoj objavi, italijanska novinska agencija ANSA iznela je detalje Berluskonijevog testamenta.

Foto: Tanjug/AP

Sahrana Silvia Berluskonija

U objavljenom testamentu nedavno preminulog bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, navodi se da će većinski deo kompanije Fininvest pripasti njegovoj deci Pjeru Silviju i Marini Berluskoni.

Njih dvoje će zajedno imati 53 odsto vlasništva nad kompanijom, navodi ANSA. Berluskoni je 100 miliona evra ostavio bratu Paolu, istu sumu svojoj devojci Marti Fašini, dok je savetniku Marčelu del Utriju dodelio 30 miliona evra.

Pored raspodele imovine, italijanska agencija je objavila i poruku koju je italijanski biznismen ostavio svojoj deci. "Hvala vam i puno ljubavi za sve vas. Vaš tata", naveo je Berluskoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading