''ZBOG TOG NOVCA PROLIĆE SE NOVE REKE KRVI'' Brutalno upozorenje Medvedeva: Rusija i NATO nikad bliže trećem svetskom ratu!

Autor:

Svet

08.12.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je izjavio da pretnja od direktnog sukoba Rusije i NATO koja se može pretvoriti u treći svetski rat nikada nije bila toliko stvarna još od vremena Kubanske krize.

''ZBOG TOG NOVCA PROLIĆE SE NOVE REKE KRVI'' Brutalno upozorenje Medvedeva: Rusija i NATO nikad bliže trećem svetskom ratu!

Foto: shutterstock,Tanjug/AP

Osim toga, on je na svom Telegram kanalu izneo tvrdnje da će Kijev dobiti novac od Sjedinjenih Američkih Država za nastavak “profitiranja od rata”.

Prema njegovim rečima, novac će dovesti do prolivanja nove krvi, a za to je odgovorna porodica aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena i njihovi banderovski gadovi.

Zvaničnik je ocenio da su pokušaji administracije američkog predsednika da dobije novac od Kongresa za Ukrajinu bez presedana, imajući u vidu to što SAD nikada ranije nisu tako agresivno i drsko trošile toliko novca na drugorazrednu državu u fazi raspada, zbog koje su i predsednik i članovi njegove porodice tako korumpirani.

Prema njegovim rečima, Bajdenu se u perspektivi smeši malo verovatan impičment i veoma velika verovatnoća gubitka predsedničkih izbora. Zvaničnik je istakao da su SAD uputile bezobrazne ucene, neprekidnu histeriju i divljačke insinuacije na račun Rusije.

Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden izjavio da će Rusija, navodno, napasti članice NATO nakon pobede u Ukrajini. Koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi nazvao je veoma verovatnim učešće američke vojske u konfrontaciji sa ruskim snagama u slučaju da ruska vojska pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji.

Bajden je ranije zatražio 106 milijardi dolara za pomoć Izraelu i Ukrajini, ali nije dobio neophodnu podršku u Kongresu. Gornji dom sa republikanskom većinom glasao je za dodelu pomoći samo Izraelu, ali je Senat pod kontrolom demokrata blokirao inicijativu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading