NOVAC I KRV SU SUŠTINA NAPRETKA AMERIKE: Medvedev BRUTALNO odgovorio Bajdenu, pa mu poručio nešto najjače!

Autor:

Svet

19.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je Bajden u članku za Vašington post napisao da će se sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku pretvoriti u napredak SAD

NOVAC I KRV SU SUŠTINA NAPRETKA AMERIKE: Medvedev BRUTALNO odgovorio Bajdenu, pa mu poručio nešto najjače!

Foto: Tanjug/AP

Izjave predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena da velike tragedije mogu dovesti do napretka predstavljaju suštinu američke bezbednosne doktrine, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Ovo čak nije ni frojdovski lapsus ili nejasni senilni delirijum. Ovo je kvintesencija američke bezbednosne doktrine. 'Ulaganja' u sopstveni vojno-industrijski kompleks i u ratove na drugim kontinentima čine države 'bezbednijim' - napisao je Medvedev na društvenoj mreži VKontakte, komentarišući Bajdenovu izjavu da je podrška Ukrajini "ulaganje u bezbednost SAD".

Medvedev je napomenuo da su novac i krv dobra investicija i da je to "veoma američki", prenosi RIA Novosti.

- Aplauz publike. Bajden se osvrće oko sebe. Pruža ruku ka praznini, tražeći izlaz. Zavesa - dodao je on.

I portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ironično je prokomentarisala izjave američkog predsednika o napretku Amerike zbog sukoba u Gazi i Ukrajini.

“To je upravo slučaj kada želite da sačekate ne analizu članka, već autora. Apsurdan skup apsurda”, napisala je Zaharova na Telegram kanalu.

Ranije je Bajden u članku za Vašington post napisao da će se sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku "pretvoriti u napredak SAD".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading