TINEJDŽERKA IZBOLA MUŠKARCA, LAŽNA LJUBAV ZAVRŠILA U KRVI: Mislio je da je starija i da ga voli, ali je PODIVLJALA jer nije dobila skupe poklone

Autor:

Svet

02.12.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kloi se predstavljala pseudonimom Houp Morgan i uverila žrtvu da ima 19 godina, nakon čega je zavela i napala 35-godišnjaka.

TINEJDŽERKA IZBOLA MUŠKARCA, LAŽNA LJUBAV ZAVRŠILA U KRVI: Mislio je da je starija i da ga voli, ali je PODIVLJALA jer nije dobila skupe poklone

Foto: Shuttestock

15-godišnja Kloi Koster se pretvarala da je zaljubljena u muškarca kojeg je upoznala na internetu, a zatim ga je izbola nožem jer joj nije kupio skupe poklone.

Sudija je Kloi, sada 18-godišnjakinju, opisao kao proračunatu i bezdušnu jer je žrtvi govorila kako želi da se uda za njega da bi ga kasnije napala nožem u hotelu.

 

Njihova veza bila je temeljena na skupim poklonima i odeći. Pre nego što ga je napala, Kloi se sastala s njim u hotelu Travelodž i pokupila 200 funti. Nakon napada je pobegla, ali ipak se vratila po narukvicu pre nego je trajno otišla.

 

U januaru 2021. Kloi se s muškarcem nalazila u hotelu i tražila da joj donese nakit, alkohol i slatkiše. Kad ih je strpala u džep, počela je da pretražuje sobu u potrazi za drugim poklonima koje nije pronašla. To ju je razljutilo i došlo je do borbe, nastavila je da ubada žrtvu i nanela mu povrede uva, ruke i glave.

Sudija Džejson Tejlor osudio ju je na dvogodišnju kaznu zatvora uz uslov da odradi 150 sati dobrotvornog rada. Osim toga mora da prisustvuje rehabilitaciji i plati kaznu od 1000 funti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading