ROĐENA BRAĆA, PRIPADNICI HAMASA, IZVELI TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Ranije hapšeni za slična dela!

Autor: S.B.

Svet

30.11.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristički napad u Jerusalimu.

ROĐENA BRAĆA, PRIPADNICI HAMASA, IZVELI TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Ranije hapšeni za slična dela!

Foto: Tanjug/AP

Prema izveštaju izraelske bezbednosne agencije Šin Bet, dvojica terorista koji su izveli pucnjavu na ulazu u Jerusalim identifikovani su kao braća Murad Namr (38) i Ibrahim Namr (30) iz istočnojerusalimskog naselja Sur Baher.

Obojica su prethodno bili u zatvoru zbog terorističkih aktivnosti, a prema navodima Šin Beta, Murad je proveo deset godina u zatvoru zbog planiranja terorističkih napada pod rukovodstvom terorističkih elemenata u Pojasu Gaze, dok je Ibrahim zatvoren 2014. godine zbog neotkrivenih terorističkih aktivnosti.


Ibrahim Namr je bio zatvoren 2014. godine, ali detalji o njegovim aktivnostima u zatvoru nisu navedeni. Sa druge strane, Murad Namr je proveo punu deceniju iza rešetaka zbog planiranja terorističkih akcija pod vođstvom terorističkih elemenata u Pojasu Gaze. Ova činjenica ukazuje na ozbiljnost njihovih aktivnosti i njihovu povezanost sa terorističkim grupama.

Prilikom terorističkog napada na ulazu u Jerusalim, braća Namr su koristila automatsku pušku i otvorila vatru na prolaznike, izazivajući paniku i strah među ljudima. Policija je uspela da zaustavi napad, ali troje ljudi je izgubilo živote, uključujući i jednu mladu devojku od 24 godine. Ova uznemirujuća scena jasno pokazuje ozbiljnost terorističkog napada i njegove tragične posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading