(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) PRVI SNIMCI TERORISTIČKOG NAPADA U JERUSALIMU! Napadači iskočili iz vozila i počeli da pucaju na ljude, opšta panika!

Autor:

Svet

30.11.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raste broj žrtava u terorističkom napadu u Jerusalimu.

(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) PRVI SNIMCI TERORISTIČKOG NAPADA U JERUSALIMU! Napadači iskočili iz vozila i počeli da pucaju na ljude, opšta panika!

Foto: Tanjug/AP

Jutros je došlo do terorističkog napada na autobuskoj stanici u Jerusalimu, pri čemu je najmanje troje ljudi izgubilo život, a šestoro je ranjeno. Napad se desio na ulazu u grad, kako izveštavaju mediji.

Prema informacijama Jerusalem Post-a, među žrtvama su identifikovani žena (24) i muškarac (73).

Uznemirujući snimci napada pojavili su se na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada napadači izlaze iz vozila i otvaraju vatru na ljude na stajalištu, koji beže u panici.

Napominjemo da je sadržaj snimka uznemirujući.

 

 

Prema izveštajima policije, dvojica terorista iz istočnog Jerusalima su u četvrtak ujutro stigla na raskrsnicu Givat Šaul blizu ulaza u Jerusalim, koristeći M16 i pištolj, te su otvorili vatru na civile na obližnjoj autobuskoj stanici.

 

 

Snage bezbednosti su odgovorile, ubivši oba terorista i jednog civila koji se nalazio na licu mesta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading