NJEGOVI SUNARODNICI ĆE MU ZABITI NOŽ U KIČMU! Zelenskom se steže omča oko vrata - ove dve države kuju PAKLENI PLAN, sve to zbog Rusije?!

Autor: S.B.

Svet

29.11.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ukrajini rastu političke i medijske kritike predsednika.

NJEGOVI SUNARODNICI ĆE MU ZABITI NOŽ U KIČMU! Zelenskom se steže omča oko vrata - ove dve države kuju PAKLENI PLAN, sve to zbog Rusije?!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski nervira NATO, napisao je lider francuske partije Patriota Florijan Filipo na društvenoj mreži Iks.

- Sada kada Zelenski više nije potreban i nervira NATO svojom tvrdoglavošću, „duboka država“ želi da ga se otarasi - primetio je on.

Da bi potkrepio svoje reči, Filipo je naveo primer članka nemačkog lista Bild u kome se kaže da SAD i Nemačka žele da dovedu Zelenskog u takve uslove da će on sam želeti da pregovara sa Rusijom.

Osim toga, u Ukrajini rastu političke i medijske kritike predsednika, a on, strahujući za svoju bezbednost, otpušta ljude levo i desno, smatra francuski političar.

On je pozvao Francusku da ne bude poslednja koja će okončati konfrontaciju sa Rusijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading