HTELI DA ISPADNU FACE NA NAJOPASNIJOJ PLAŽI NA SVETU: Krenuli ka vodi da bi se slikali NA CRNOM PESKU, to je moglo da ih košta ŽIVOTA (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa uzbuđenih turista doživela je šok na jednoj od najpoznatijih, ali i najopasnijih plaža na svetu kada ih je zamalo poklopio talas dok su snimali fotografiju.

HTELI DA ISPADNU FACE NA NAJOPASNIJOJ PLAŽI NA SVETU: Krenuli ka vodi da bi se slikali NA CRNOM PESKU, to je moglo da ih košta ŽIVOTA (VIDEO)

Foto: Printscreen Tik Tok kelseystarlight

Reč je o plaži Reynisfjara na Islandu poznatoj po crnom pesku za kojom luduju turisti širom sveta. Nalazi se na južnoj obali Islanda, na obalama severnog Atlantika, gde vladaju opasne i nepredvidive morske struje.

Naime, muškarac i žena krenuli su prema okeanu i digli ruke visoko iznad glava s leđima okrenutim prema kameri kako bi ih član njihove ekipe fotografisao za uspomenu.

 

@kelseystarlight This is what happens when you’re a cocky tourist and don’t listen the rules 😂 whyyyy are people like this?! Black Sand Beach is Icelands Most Dangerous Beaches (and one of the most dangerous beaches in the world) due to “sneaker waves” that look calm and small, but are in fact so powerful, they drag people out to the ocean and people have died here. The number 1 rule at this beach is: “Never turn your back on the waves” and to not go where you can’t see orher footprints. Some people will do anything for a video/photo. 💀 #iceland #blacksandbeach #blacksandbeachiceland #blacksand #reynisfjara #reynisfjarablacksandbeach #blackbeach #icelandbucketlist #thingstodoiniceland #icelandtravel #icelandadventure #icelandvolcanoeruption #icelandblacksandbeach #icelandtravel ♬ original sound - Kelsey

U jednom trenutku počeli su panično bežati kada su videli da niski talas silovito juri prema njima. Nisu uspeli pobeći, talas ih je srušio u more. Ipak, muškarac se uspeo podići na noge i pojurio da zgrabi ženu kako je ne bi voda odnela.

 

Muškarac koji ih je snimao, takođe je počeo bežati, ali je nastavio snimati.

"Dvoje "nafuranih" turista odneo je snažan talas na crnoj plaži na Islandu – jednoj od najopasnijih plaža na svetu", napisao je korisnik TikToka po imenu Kelsey koji je snimio video. Videozapis je do sada skupio više od pola miliona pregleda.

"Neki su spremni učiniti sve za fotografiju", "Nemam reči, pa to je najopasnija plaža na svetu", "Pogledajte što radi lik koji ih snima", "Bio sam na toj plaži i skoro me pogodio ogromni kamen koji se odlomio od stene", "Predivno mesto, ali jako opasno", samo su neki od komentara na snimku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading