NOVI SNIMCI TUNELA ISPOD GAZE! Izraelska vojska otkrila ulaze i skloništa, a OVO se nalazi iza BLINDIRANIH VRATA! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.11.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelska vojska kaže da je otkrila više delova "podzemnog grada" za šta tvrdi da je Hamasov tunelski sistem ispod bolnice Al Šifa u gradu Gaza.

NOVI SNIMCI TUNELA ISPOD GAZE! Izraelska vojska otkrila ulaze i skloništa, a OVO se nalazi iza BLINDIRANIH VRATA! (VIDEO)

Foto: X printscreen/@IDF

Izraelske odbrambene snage (IDF) objavile su kasno sinoć video snimke i slike na kojima se vide dodatni ulazi u tunele, kao i podzemne prostorije i skloništa.

IDF sumnja da se ispod najveće bolnice u Pojasu Gaze nalazi komandni centar Hamasa, koji se proteže do zgrada u blizini Al Šife.

 

 

Pre nekoliko dana, tokom svoje kontroverzne operacije u bolnici, izraelska vojska je otkrila šaht za koji kaže da vodi do dela tunela koji posle 55 metara vodi do „otpornih” vrata. Kako je vojska sada saopštila, iza tih vrata se nalaze klimatizovana soba i kupatilo i drugi šahtovi.

 

 

Portparol IDF Danijel Hagari rekao je da su rezultati istrage u tunelima dokaz operacija Hamasa ispod bolnica. Bolnica je namerno korišćena kao Hamasovo skladište oružja i komandni centar, rekao je on. Hamas to poriče.

Nije bilo moguće samostalno proveriti informacije, navodi agencija dpa.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading