ZLOSTAVLJALI BEBU OD 45 DANA DO SMRTI! Otkriveni šokantni detalji istrage!

Autor:

Svet

15.11.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i majka optuženi za zlostavljanje i smrt 45-dnevne bebe u Italiji

ZLOSTAVLJALI BEBU OD 45 DANA DO SMRTI! Otkriveni šokantni detalji istrage!

Foto: Društvene mreže

Italijanska policija uhapsila je oca i majku bebe stare samo 45 dana nakon što je istraga otkrila da su je kontinuirano zlostavljali, što je dovelo do njene smrti. Otac Emanual Savino (26) i majka Ana Gamela (19) nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su počinili teško ubistvo svoje ćerke, Aurore, u njihovoj kući u Santa Mariji a Viko, u okrugu Kazerta.

Prema navodima italijanskih medija, devojčica je umrla 2. septembra prošle godine, a roditelji su tvrdili da je umrla u snu. Međutim, istraga je otkrila drugačiju realnost - da je mala Aurora bila žrtva kontinuiranog zlostavljanja.

Na njenom telu su pronađene opekotine, modrice i posekotine, što je ukazalo da su je roditelji često tukli i zlostavljali. Prema navodima policije, otac je navodno tako jako udario bebu u glavu da joj je slomio kosti, a nakon toga nisu je odveli u bolnicu već su je ostavili da umre od kardiorespiratorne insuficijencije.

Kada je devojčica već bila u kritičnom stanju, roditelji su je odveli u bolnicu, ali je nažalost bilo prekasno i devojčica je preminula. Tokom istrage, roditelji su tvrdili da se devojčica razbolela nakon kupanja, ali su nakon obdukcije pronađeni dokazi koji su ukazali na kontinuirano zlostavljanje.

Uprkos tome što su je pretukli, roditelji su je ostavili samu da umre, a tokom svog kratkog života, mala Aurora nije bila ni jednom odvedena kod pedijatra. Ova tragična priča šokirala je italijansku javnost i podigla pitanje o zlostavljanju dece u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading