PRONAĐENA DVA PUTNIKA IZ AVIONA KOJI JE KOD KRITA: Izvučeni iz mora bez svesti, prevoze ih u bolnicu

Autor:

Svet

09.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica putnika iz malog aviona koji se srušio u blizini Krita pronađena su bez svesti, prema vestima koje je objavio lokalni portal Prototema.

PRONAĐENA DVA PUTNIKA IZ AVIONA KOJI JE KOD KRITA: Izvučeni iz mora bez svesti, prevoze ih u bolnicu

Foto: Printskrin/Youtube/VirtualTV

Avion je krenuo iz Kopaide za Haniju, gde je trebalo da učestvuje u vikend demonstracijama koje organizuje Aeroklub Hanije. Nažalost, letelica je pretrpela kvar i srušila se u more, nedaleko od obale Krita.

Srećom, pripadnik Obalske straže koji je bio u čamcu u blizini je locirao dvojicu putnika i pozvao ronioce da im pomognu. Nakon što su ih izvukli na kopno, prevezeni su brodom Obalske straže do obale, odakle će biti transportovani na bolničko lečenje. Nažalost, u trenutku pisanja ovog teksta, stanje putnika još uvek nije poznato.

Ovaj incident je odmah prijavljen Jedinstvenom koordinacionom centru za traganje i spasavanje (EKSED), koji je preuzeo istragu o uzrocima pada aviona. Još uvek nije poznato šta je uzrokovalo kvar na letelici, ali se nadamo da će istraga dati odgovore na ovo pitanje.

Ovo nije prvi put da se u Grčkoj dogodi sličan incident sa malim avionima. Letenje je uvek rizična aktivnost i zahteva veliku pažnju i opreznost. Ipak, demonstracije koje organizuje Aeroklub Hanije su uvek privlačile veliki broj posetilaca i bili su odličan način da se promoviše ovaj sport.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading