ZVERSKO UBISTVO PRENOSIO PREKO FEJSA! Polio Valentinu benzinom pa zapalio - monstrum u toku zločina ponavljao samo JEDNU FRAZU!

Autor:

Svet

04.11.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina je ostavila iza sebe slomljenu braću, sestre, nećake i svog 17-godišnjeg sina.

ZVERSKO UBISTVO PRENOSIO PREKO FEJSA! Polio Valentinu benzinom pa zapalio - monstrum u toku zločina ponavljao samo JEDNU FRAZU!

Foto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić

Konstantin, 42-godišnji građanin Gruzije, započinje izdržavanje kazne od 28 godina zatvora zbog užasnog napada u kojem je poginula Valentina Kozma (40). Konstantin se izjasnio kao nevin, ali je porota donela drugačiju odluku.

Sud u Stafordu je saslušao dokaze da je Konstantin 9. februara ove godine polio Valentinu benzinom i zapalio je u kuhinji njenog doma, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od posledica požara.

Policija je pokrenula poteru nakon što je Konstantin priznao napad u objavi na Fejsbuku u kojoj je naglašavao "Ja je ubijam", koju je kasnije obrisao. Uhapšen je 150 milja dalje na adresi u Londonu pet dana nakon zločina. Na sudu je izneto da je Konstantin imao motiv osvete prema Valentinu nakon što je prekinula njihovu vezu i započela novu. Takođe je osuđen zbog pretnji novom partneru Valentine, preteći da će ga ubiti, nakon što mu je telefonom poručeno da je "sredio" Valentinu i da ide po njega. Istovremeno, osuđen je i na dodatne dve godine zatvora zbog pretnji Ditri Kostel.

Valentina je ostavila iza sebe slomljenu braću, sestre, nećake i svog 17-godišnjeg sina koji je odlučio ostati u Velikoj Britaniji umesto da se vrati porodici u Rumuniju kako bi nastavio svoje obrazovanje.

Tužilaštvo, zastupano od strane Filipa Bredlija, naglasilo je da je benzin na mestu zločina korišćen kao oružje i da postoji namera za ubistvom, a ne samo nanesenom ozbiljnom povredom.

Konstantinova braniteljka, Rejčel Brend, pokušala je objasniti njegovo emotivno stanje tokom suđenja. Istakla je da je Konstantin bio duboko pogođen prekidom veze i emotivnim gubicima, što ga je dovelo do depresije i samoubilačkih misli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading