PUCNJAVA NA SAJMU! Tri osobe povređene, gosti u panici BEŽALI PO GRADU

Autor:

Svet

15.10.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su utvrdili da je jedan muškarac pucao na drugog, a da su tokom pucnjave povređene tri osobe koje su van životne opasnosti

PUCNJAVA NA SAJMU! Tri osobe povređene, gosti u panici BEŽALI PO GRADU

Foto: pixabay.com

Tri osobe povređene su u pucnjavi na Državnom sajmu Teksasa u Dalasu, nakon čega je Sajam evakuisan, saopštila je lokalna policija.

Policija je odgovorila na dojavu o pucnjavi u sajamskom restoranu u subotu uveče, navedeno je u saopštenju policijske uprave Dalasa.

Istražitelji su utvrdili da je jedan muškarac pucao na drugog, a da su tokom pucnjave povređene tri osobe koje su van životne opasnosti.

Osumnjičeni, koji nije odmah identifikovan, pobegao je sa mesta događaja, ali su ga policajci kasnije pronašli i uhapsili, a pronađen je i pištolj za koji se veruje da je korišćen u pucnjavi.

Gosti festivala u panici su bežali oko zdanja, čak i po gradu, javlja NBC.

Državni sajam Teksasa potvrdio je u saopštenju evakuaciju.

Član gradskog veća Dalasa Adam Bazaldua, u čijem okrugu se nalazi sajamski kompleks u kojem je došlo do pucnjave, saopštio je da je u pucnjavi učestvovale dve osobe koje su se poznavale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading