PROKLETSTVO U VENECIJI? Ponovo SLETEO AUTOBUS S PUTA! 15 POVREĐENIH, stanovnici van sebe od straha

Autor:

Svet

15.10.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo 11 dana posle užasne saobraćajne nesreće u gradu kada je život izgubila 21 osoba, još jednom je autobus iste kompanije bio vinovnik horora

PROKLETSTVO U VENECIJI? Ponovo SLETEO AUTOBUS S PUTA! 15 POVREĐENIH, stanovnici van sebe od straha

Foto: Profimedia

Samo nekoliko dana posle stravične saobraćajne nesreće usled koje je posle pada autobusa s mosta život izgubila 21 osoba, u Veneciji se ponovo dogodio užas na putu.

Petnaest osoba povređeno je u subotu uveče u okrugu Mestre kada je električni autobus sleteo s puta i udario je u stambenu zgradu!

Gradonačelnik Venecije Luiđi Brugnaro rekao je u objavi na društvenim mrežama da će korišćenje svih autobusa koji pripadaju kompaniji La Linea u regiji Venecije "odmah biti obustavljeno". 

Vozilo koje je ranije ovog meseca učestvovalo u smrtonosnoj nesreći takođe je bio autobus La Linee.

Republika

Foto: Tanjug-AP

Detalji nesreće od pre 12 dana kada je poginuo 21 putnik

Ranije ove nedelje, italijansko državno tužilaštvo otvorilo je istrage protiv generalnog direktora La Linee i dvojice zaposlenih u gradskom veću odgovornih za održavanje mostova i puteva nakon smrtonosne nesreće 3. oktobra, kada je turistički autobus sleteo s nadvožnjaka i izgoreo u plamenu.

Inače vozač ovog autobusa od sinoć koji je udario u zgradu izgubio je kontrolu zbog zdravstvenih problema. Kao i većina putnika, prošao je s relativno lakšim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading