PARTIZANOVO NAJVEĆE POJAČANJE: Čovek koji NAJBOLJE igra POD PRITISKOM!

Autor:

Sport

15.10.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo i kvalitet su uvek deobitna kombinacija.

PARTIZANOVO NAJVEĆE POJAČANJE: Čovek koji NAJBOLJE igra POD PRITISKOM!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaški klub Partizan je sezonu u AdmiralBet ABA ligi počeo sa tri pobede, dok u Evroligi imaju skor 1:1 sa dva gostovanja.

Barselona dolazi u Beograd na megdan crno-belima 17.oktobra, a ukoliko izabranici Željka Obradovića pobede u tom meču, biće jasno da je ekipa u ranoj fazi sezone na odličnom putu.

Partizan je ostao bez najvećeg pojačanja ovog leta u vidu Nikole Mirotića, ali su ipak dovedeni odlični igrači.

Nisu još uvek pokazale novajlije da su se u potpunosti ukopile u sistem najboljeg evropskog trenera svih vremena, a Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer imaju još mnogo mesta za napredak.

Ognjen Jaramaz je imao problema sa lakšim povredama, pa ni od njega nismo videli blistave partije još uvek.

Najavljuje Partizan  još mimimum jednu akviziciju, ali neće žuriti, ukoliko se na tržištu pojavi igrač koji može da bude pruži instant doprinos, biće angažovan.

Grobari ipak više od pojačanja mogu da budu zadovoljni ostancima ključnih Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

 

Upravo Naneli na početku sezone nosi Partizan i pomalo neočekivano se ispostavlja da je, makar za sada, njegov ostanak najveće pojačanje u timu šampiona regionalne lige.

Naneli je bio najefikasniji u pobedi Partizana u Francuskoj protiv Asvela 88:62, postigavši 17 poena, a isti broj puta ubacio je loptu kroz obruč i protiv Cibone, gde je bio najzaslužniji za preokret Partizana.

Pored dobre šuterske forme, Naneli pokazuje da je lider i mentor mlađim igračima, što posebno može da raduje simpatizere crno-belih.

Doveden je sjajni američki bek kao iskusan evroligaški igrač, a da je klasa, pokazao je više puta kada je Partizanu donosio pobede( protiv Efesa i Panatinaikosa u Areni).

Možda i najbitniji šut pogodio je neočekivano na "Gripama", kada je presudio Splitu, doneo Partizanu pobedu u već izubljenoj utakmici, i tako im obezbedio prvo mesto u regularnom delu AdmiralBet ABA lige. Posledica je bila i prednost domaćeg terena u finalnoj seriji, gde je savladana Crvena zvezda Meridianbet i osvojena titula na Jadranu posle decenije čekanja.

Sezona je duga, svako će u nekom trenutku preuzeti palicu, očekuje se da se probudi i Kevin Panter, ali za sada je jasno. Naneli je u ovom trenutku lider Partizana i najprijatnije iznenađenje dosadašnje sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading