HOTEL U KOM SU BILI PLAĆENICI SRAVNJEN SA ZEMLJOM! Snimci napada na Harkov, srušeno sve, grad gori! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.10.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Harkov nakon napada ruskih snaga porušen.

HOTEL U KOM SU BILI PLAĆENICI SRAVNJEN SA ZEMLJOM! Snimci napada na Harkov, srušeno sve, grad gori! (VIDEO)

Foto: Printscreen/info istok/telegram

Rano jutros, ruske snage su napale grad Harkov, a ukrajinske vlasti su saopštile da ima povređenih. Inače, u vreme prvih izveštaja se na tom područuju nisu čula upozorenja na vazdušni napad.

- Grad Harkov je pod vatrom. Ima informacija o napadu na centar grada - saopštio je gradonačelnik Igor Terehov na Telegramu, prenosi Unian.

Snimci i fotografije iz Harkova se šire po društvenim mrežama, a pojavio se i snimak razorenog hotela u kom su navodno bili plaćenici, a koji je u ruskom udaru sravnjen sa zemljom.

Pomenute snimke pogledajte OVDE.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/@Yavorskiy_UA

Harkov nakon napada ruskih snaga

Načelnik Harkovske oblasti Oleg Sinegubov saopštio je da, prema  preliminarnim informacijama, ima povređenih u Kijevskom i Osnovjanskom okrugu Harkova.

Podsetimo, u jučerašnjem ruskom napadu na civilne objekte na istoku Ukrajine poginula je najmanje 51 osoba, uključujući šestogodišnjeg dečaka, izjavio je ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Igor Klimenko. U ranim popodnevnim satima u četvrtak pogođeni su kafe i prodavnica u selu Hroza, u oblasti Harkov, u trenutku kada je tamo bilo mnogo civila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading