TRUDNA ANTONELA POGINULA, MARKU SE BORE ZA ŽIVOT: Ovo je hrvatski bračni par iz italijanskog autobusa smrti (FOTO)

Autor:

Svet

04.10.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored trudne Hrvatice, u nesreći je poginula još najmanje 21 osoba.

TRUDNA ANTONELA POGINULA, MARKU SE BORE ZA ŽIVOT: Ovo je hrvatski bračni par iz italijanskog autobusa smrti (FOTO)

Foto: Facebook

Antonela Perković i Marko Baković

U stravičnoj autobuskoj nesreći kod Venecije, mlada Hrvatica, Antonela Perković, je preminula, dok je njen suprug, Marko Baković, teško povređen. Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova potvrdilo je ovu tužnu vest, ističući smrt hrvatske državljanke i teške povrede još jedne osobe takođe s hrvatskim državljanstvom.

Prema informacijama koje su trenutno poznate, tragično preminula Antonela je bila 24-godišnja Splićanka, koja je bila u šestom mesecu trudnoće. Njen suprug, koji se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, bio je u životnoj opasnosti, ali se sada stabilizuje.

Republika

Foto: Facebook

Marko i Antonela

Ovaj mladi bračni par iz Splita bio je na medenom mesecu, a nezvanično, venčali su se pre samo tri nedelje. Vraćali su se iz Venecije autobusom zajedno s ostalim putnicima kada je došlo do ove strašne nesreće, prenosi Telegraf.rs.

Uz ovaj tragičan gubitak, nesreća je odnela još najmanje 21 ljudski život, uključujući petoro državljana Ukrajine, kao i građane Nemačke, Francuske i Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading