KRVNICI IZBOLI DEVOJČICU (15) ISPRED POZNATOG TRŽNOG CENTRA! Opsadno stanje ispred prodavnice - zemlja natopljena KRVLJU!

Autor:

Svet

27.09.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimcima i fotografijama na Tviteru vidi se veliki broj policajaca na licu mesta.

KRVNICI IZBOLI DEVOJČICU (15) ISPRED POZNATOG TRŽNOG CENTRA! Opsadno stanje ispred prodavnice - zemlja natopljena KRVLJU!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Jutros je došlo do strašne tragedije u gradu Krojdonu u Velikoj Britaniji, kada je devojčica izbodena ispred lokalnog tržnog centra. Policijski službenici su hitno intervenisali, ali nažalost, devojčica je izgubila život, saopštila je policija.

Incident se dogodio oko 8.30 sati ujutro, kada su građani i prolaznici bili svedoci napada ispred tržnog centra. Lokalni stanovnici su pozvali policiju, a odmah je poslata velika brojka policijskih službenika na lice mesta kako bi obezbedili područje i pružili pomoć žrtvi.

Na društvenim medijima, tačnije na Twitteru, objavljene su slike i video-snimci koji prikazuju prisustvo velikog broja policajaca koji su odmah reagovali na poziv za pomoć. Građani su izrazili svoju duboku zabrinutost i tugu zbog ove tragične situacije.

Policija je brzo locirala i uhapsila osumnjičenog za napad. Detalji o motivima napada i identitetu osumnjičenog nisu trenutno dostupni javnosti, dok istražitelji intenzivno rade na utvrđivanju svih relevantnih činjenica.

Ova nesrećna vest potresa zajednicu u Krojdonu i širom Velike Britanije. Lokalne vlasti i organizacije za zaštitu dece su pružile podršku porodici devojčice i svima koji su pogođeni ovim tragičnim događajem.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading