TINEJDŽERI ZLOSTAVLJALI DEVOJČICU OD 13 GODINA! Turci i Sirijci je na bazenu opkolili, pa joj nasilno skinuli kupaći!

Autor:

Svet

19.09.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mladića zlostavljala je devojčicu na bazenu, koju su najpre opkolili, a onda maltretirali i skinuli.

TINEJDŽERI ZLOSTAVLJALI DEVOJČICU OD 13 GODINA! Turci i Sirijci je na bazenu opkolili, pa joj nasilno skinuli kupaći!

Foto: Shutterstock

Grupa tinejdžera seksualno je zlostavljala 13-godišnju devojčicu na bazenu u Kelnu. Naime, oni su je opkolili u kupatilu, maltretirali, a onda joj je jedan od dečaka nasilno skinuo donji deo kupaćeg kostima, saopštila je policija.

Ona je uspela da se oslobodi, pobegne i obavesti spasioca koji je pozvao policiju. Policijski službenici su došli sa sedam patrolnih automonila i uhvatili osumnjičene na izlazu iz Agripabada u centru Kelna. Identifikovan je i svedok koji je posmatrao zlostavljanje.

Portparol bazena potvrdio je da se incident dogodio u ponedeljak popodne i rekao da je glavni osumnjičeni 16-godišnjak za koga se veruje da je devojčici skinuo donji deo kupaćeg kostima. Ostali osumnjičeni su 16-godišnjak, tri 21-godišnjaka i dvojica od 22 i 26 godina, prenosi RTL.

Kako je rečeno, trojica imaju tursko državljanstvo, četvoro sirijsko, a jedan iračko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Čika Jova

19.09.2023 20:09

Tinejđer sa 21 i 26,neko je lud.Tinejđer je do 17-te godine sa 18 može birati i biti izabran na političkoj listi.A odgovara i pred zakonom.