SILOVALA PSE I SVE SNIMILA! Gnusni snimci se šire društvenim mrežama, sa životinjama opštila i u dvorištu CRKVE! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.09.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (19) imala intimne odnose sa životinjama, sve snimala i dedila na društvene mreže.

SILOVALA PSE I SVE SNIMILA! Gnusni snimci se šire društvenim mrežama, sa životinjama opštila i u dvorištu CRKVE! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/TehMimi

Devetnaestogodišnjakinja Deniz Frejzer iz Misisipija uhapšena je nakon što se pojavio snimak na kom ima intimne odnose sa svojim psom.

Naime, javnosti je najpre postala poznata nakon što se automobilom zakucala u ogradu, a lokalni mediji su tada našli njene fotografije na kojima nemca ovčara drži na povocu

Protiv nje su prve optužbe stigle 5. aprila, kada je otpužena za intiman odnos sa životinjom i okrutnost prema istoj. Izveštaji iz VDAM 7 su detaljno izvestili o ovom slučaju. Ukoliko bude osuđena, mogla bi da se suoči sa kaznom zatvora u trajanju od 10 godina.

Republika

Foto: youtube/printscreen/TehMimi

Deniz Frejzer, imala intimne odnose sa životinjama

Inače, o uznemirujućem snimku policiju je obavestio stanovnik Misisipija.

Izjava načelnika JD Cartera iz odeljenja šerifa okruga Jones bacila je svetlo na duboko uznemirujući slučaj i ukazala na ozbiljnost situacije koja je potresla zajednicu.

Optužena Deniz Frejzer je u policiji iznela šokantne tvrde. Tačnije, ona tvrdi da joj je bilo prećeno, te da je zbog toga imala intiman odnos sa sovjim ljubimcem, kao i da su ljudi bili spremni da je plate za video snimke ovog čina, što dodatno komplikuje slučaj.

Do sada nisu pronađeni dokazi o prisili ili pretnji koja je navodno bila prisutna u ovom slučaju, što otvara dodatna pitanja o motivima i okolnosima koje su dovele do gnusnoog čina.

Republika

Foto: youtube/printscreen/TehMimi

Deniz Frejzer, uhapšena

Prema rečima načelnika JD Cartera iz odjeljenja šerifa okruga Jones, jedan od snimaka je navodno sinimljen na parkingu Baptističke crkve slobode u Miriku. 

Prema izveštaju, snimci su napravljeni u periodu od 23. do 28. februara, što ukazuje na to da su se takvi događaji odvijali tokom više dana.

Izjava koja tvrdi da je Deniz Frejzer imala odnos sa više životinja, uključujući i nemačkog ovčara, dodatno komplikuje priču.  Nadležni nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja i osigurali pravdu za sve uključene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading