"KURTIJEVA NASILNA POLITIKA NEMA BUDUĆNOST"! Marko Đurić se sastao sa Gabrijelom Eskobarom! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka, posebno sam ukazao na svakodnevno šikaniranje kome je izložena srpska zajednica na Kosovu i Metohiji. Diskriminatorni, nedemokratski i često nasilni pritisak na Srbe, i pokušaj stvaranja razdora između Beograda i partnera u EU i SAD jedina su politika Aljbina Kurtija., naglasio je Đurić.

"KURTIJEVA NASILNA POLITIKA NEMA BUDUĆNOST"! Marko Đurić se sastao sa Gabrijelom Eskobarom! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Đurić, ambasador Srbije u Americi, sastao se sa specijalnim izaslanikom Amerike za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

 

 

- Razgovarali smo o procesu dijaloga Beograda i Prištine, kao i planovima za jačanje bilateralne saradnje Srbije i SAD u svim oblastima - napisao je Marko Đurić na Instagramu i dodao:

- Tokom sastanka, posebno sam ukazao na svakodnevno šikaniranje kome je izložena srpska zajednica na Kosovu i Metohiji. Diskriminatorni, nedemokratski i često nasilni pritisak na Srbe, i pokušaj stvaranja razdora između Beograda i partnera u EU i SAD jedina su politika Aljbina Kurtija. Preneo sam uverenje da takva politika nema budućnost. Beograd ostaje čvrsto opredeljen za mir, saradnju i politiku budućnosti.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading