DEJAN PANTIĆ POSLE POLOŽENE KAUCIJE PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Porodica i on prošli golgotu zbog Kurtija i njegove policije!

Autor:

Vesti

06.09.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Dejan Pantić i njegova porodica prošli su pravu golgotu, ali su dočekali lepe vesti.

DEJAN PANTIĆ POSLE POLOŽENE KAUCIJE PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Porodica i on prošli golgotu zbog Kurtija i njegove policije!

Foto: Kosovo Online

Dejan Pantić

Srbin sa KiM Dejan Pantić pušten je da se brani sa slobode.

To je potvrdio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

 

 

- Dejan Pantić koga je prvo Kosovska policija držala u bazi na Jarinju danima bez lekova i kontakta s porodicom, a koji je tek posle snažnog pritiska Srba s KiM i diplomatske akcije Beograda krajem godine prebačen u kućni pritvor, danas je pušten da se brani sa slobode - naveo je Petković na tviteru i dodao:

- Dejanu je uz kauciju ukinuta mera kućnog pritvora i on će konačno moći da bude na slobodi. I on i njegova porodica prošli su pravu golgotu, ali su dočekali lepe vesti. Srbija ne zaboravlja svoje nevino uhapšene sunarodnike i nastaviće borbu za svakoga od njih!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading