PODMOSKOVLJE NOĆAS OPET GORELO: Na mestu obaranja drona izbio ogroman požar, vatra i dim se videli sa više kilometara! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.08.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ruskom gradu Odincovu, koji se nalazi u Moskovskoj oblasti, izbio je veliki požar u skladištu.

PODMOSKOVLJE NOĆAS OPET GORELO: Na mestu obaranja drona izbio ogroman požar, vatra i dim se videli sa više kilometara! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Veliki požar izbio je u skladištu u Podmoskovlju u Odincovu, javljaju RIA Novosti pozivajući se na pres-službu Ministarstva za vanredne situacije Moskovske oblasti. Njegova površina iznosila je 2.000 kvadratnih metara, informacije o žrtvama nisu dobijene, dodaju iz resora. Kako prenosi Telegram kanal Baza, požar je izbio u skladištu piva u ulici Zelenaja, a povređen je lokalni čuvar, koji je skočio sa drugog sprata. Prema preliminarnim podacima, muškarac je polomio rebra, odvezla ga je Hitna pomoć. Površina požara iznosila je 2800 kvadratnih metara. Krovovi i plafoni su se urušili u celm području vatre. Prema navodima sa društvenih mreža, vatra i dim su se videli sa udaljenosti od više kilometara.

 

 

Ruske vlasti su u četvrtak uveče izvestile da su dve bespilotne letelice oborene na prilazu Moskvi, jedna iznad teritorije Odincovskog okruga Moskovske oblasti, a druga u Kaluškoj oblasti. Odincovo se nalazi nekoliko kilometara zapadno od Moskve.

 

Na licu mesta su bili vatrogasci i specijalna oprema, rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je požar već lokalizovan.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading